Kenan Ece, "A.Ş.K." Dizisinin Kadrosuna Katıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Daha önce Samanyolu, Ay Tutulması ve Krem gibi sevilen işlerde rol almış olan başarılı ve yakışıklı oyuncu Kenan Ece, Gold Film'in Kanal D'de Çarşamba akşamları ekrana gelen A.Ş.K. dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Aslı Tandoğan, Kaan Urgancıoğlu ve Hakan Kurtaş'ın başrollerini paylaştığı A.Ş.K. dizisinde Kenan Ece, Aslı Tandoğan'ın hayat verdiği Şebnem karakterinin eski sevgilisi Hakan karakterine hayat verecek.

Kenan Ece, diziye 4.bölümden itibaren dahil olacak.

YkrSjmRvetBFCElpech1lujz.jpg

Ekli dosyalar

• awww.kenanece.com_tr_images_haberler.jpg
    awww.kenanece.com_tr_images_haberler.jpg
    17.4 KB · Hit: 608
Moderatörün son düzenlenenleri:
Vay çok güzel bir haber. Diziye yeni bir renk şarttı bence de. Kenan Ece'yi beğenirim. Diziye katkı sağlayacaktır kesinlikle. :)

dizinin eski sevgiliyle karışması lazımdı oda oluyor çok şükür

Bu adam dizileri tutmuyordu ama oyunculuğu cidden çok iyi. Umarım bu dizisi baya kalıcı olur. :)

Krem'de çok beğenmiştim. Ama çoğu dizisi yayından kalkıyor. Umarım A.Ş.K. uzun süre devam eder. :)

Şöyle adam gibi oyuncu girsin diziye ya.Kaan urgancıoğlu'nu atsınlar diziden.:D

Kendisinin de reytingle sorunları var. Sonradan bir diziye dahil olmakla iyi yapmış. :)

çok iyi bi oyuncu ama yanlış diziye girmiş malesef :(

Krem de iyiydi. Komedi de eh dedirtiyor oyunculugu ama dram da hiç iyi değil:T: Samanyolunda izlemiştim en son dram olarak:X

dizinin iyi reyting alması için muhteşem gibi boştaki bütünoyuncuları toplması lazım tek kenan eceyle olmaz)))) neyse kenan ece sonunda yardımcı oyuncu oldugunu anladı. adamın başrol oynayıp tutan dizisi yok. tek tutan bir dizisi oldu oda doğuş gurubu kurbanı oldu )))

Kenan Ece keşke Hakan Kurtaş'ın karakterini canlandırsaydı. Hazal'ımla daha iyi bir uyum sağlardı. :T:

Krem dizisinde izlemiştim ve oyunculuğunu gerçekten çok beğenmiştim :) Vadi de yer almasını isterim en azından bir bölüm oynasın Sarp'ın adamı olsa yakışır :) A.Ş.K dizisine renk katacaktır :) Başarılar dilerim