Kenan İmirzaloğlu Dizilere Ara Veriyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu hayranlarına kötü haberi açıkladı!

Kenan İmirzalığlu oynadığı Karadayı dizisinin son sezonunun olduğunu dile getirdi. Fakat hayranlarını asıl üzecek haber ise Kenan İmirzalıoğlu'nu bir süre dizilerde göremeyecek olması. Kenan İmirzalıoğlu dizilerde bir süre oynamayacağını dile getirdi ve gerçekleştirmek istediği film projelerinin olduğunu dile getirdi.

Sinema dünyasından uzak kalmak istemediğini dile getiren oyuncu dizilere ara vereceğini ekledi.

Tahmin ediyordum..Bence sinemaya agirlik versin,.Dizilerde bir yere kadar ama tvde onu ozleyecegim(

şu diziyi bir an önce bitirsin ve eski müthiş dizileri gibi sağlam bir diziyle dönsün de keyifle izleyelim karadayı olmadı vasat kaldı diğer işlerinin yanında
acı hayat tarzı bi dizide görmek isterim kenanı keşke osman sınav la çalışsa tekrar ay yapım dandik senaryolara sahip

Ben önümüzdeki sezon Kanal D'de olur sanıyordum.

Sinema filmlerini bekliyoruz o zaman.

Bu karar kendisi için hayırlı olur umarım.

kenan zaten dizilere ara verilmesin diye karadayı 3.sezona uzadı 🙂🙂🙂
karadayının 2.sezon biticeği açıklanmıştı ve kenan 1 yıl dizilere ara vericeğinide açıklamıştı
onun ardından ani bir kararla karadayının 3.sezonu haberi çıktı sırf kenan ara vermesin diye uzadı bu sezon zaten 🙂🙂🙂
ahh keşke uzamasaydı karadayı geçen yıl bitseydi kenanın şimdi 1 yıl ara verme süreside biticekti ve eylül ayında yeni bir diziyle dönücekti aramıza 🙂🙂🙂

Kenan 2 sezon sonra bomba gibi döner

Çok doğru karar vermiş,kaç senedir dizilerin içinde,ara onun için iyi olacak,sinema filmlerine ağırlık verir bence.

çatla da patla kız bir parlaktan kurtuldum 1-2 yıl

Bu kararından daolayı Teşekkürler Kenan'a. Zaten gelecek sene Pazartesiye paramparça yine ambargo koymuş olur geleceği dizide az çok belli zorlanır yani.

Her defasında dile getiriyor bence daha dizilerdede oynamaz dizi süreleri bu denli uzun oldukça

Sinemaya agirlik vermesi dogru karar. Dizi sektörü bitik bir halde zaten.

Kenan artık kendini sinemaya vermeli. Dizilere de en az iki yıl ara vermeli ve oynayacağı dizide deli yürek tarzında olmalı. Bir de osman sınav ile çalışırsa süper olur.