Kenan İmirzalioğlu-Bergüzar Korel... REYTİNGLERİN YENİ UMUDU!

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,861
Puanı
1,061
[h=2]Hayranlarının merakla beklediği Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisindeki partneri kesinleşti.[/h] Eşi Halit Ergenç ve oğlu Ali ile şu günlerde tatil yapan Bergüzar Korel, Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği diziyle prensipte anlaştı. Bölüm başı ücretinin 35 bin TL olduğu konuşulan Korel, tatil dönüşü projeyle ilgili son görüşmelerini yaptıktan sonra sözleşmeyi imzalayacak.

Senaryosunu Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat'ın yazdığı dizi atv'de seyirciyle buluşacak.

kenan_berguzar.jpg

Evet, Türkiyede ilk bu haberı ben yapmıstım ve ardından baska bır sıte yalanlamıstı bu haberı. Ama dogru çıktı bu haber ve benım haklı oldugum ortaya çıktı..

Bu dızıyı cok buyuk merakla beklıyorum, cok guzel sonuclar elde edecektır

Kenan İmirzalioglu'nun eskisi kadar basarili olacaginni sanmiyorum ama olabilir bu isler hic belli olmuyor. Atv bu sezon Balkanlar ve Kvp ile kurtarir bu seneyi.

iki yıl önce hep atv izlerdim vadi , kılıç günü , kızım nerede , çocuklar duymasın , arada ezel.. Ama geçen sezon hiç bir dizisini izlemedim çünkü izlenecek bişey yoktu.. Ama seneye yine atv deyiz Vadi yi zaten kesin izlerim , balkanlarada bakacam güzelse izlerim , kenan'ın diziside aşklı meşliyse izlemem aksiyonlu falansa bakarım biraz..

Kenan İmirzalıoğlu için izlenir.Ama Bergüzar Korel ile pek uyumlu görmedim tabi dizi başlayınca herşey daha netleşir

atv 1.olursa şaşırmam mahsuna 1-2 dizi yaptırsın bence kanal d ye fark bile atar

biraz uyum sorunu olsada, bunun sorun olmayacgnı düşunuyorum.hele kenan warsa izlenmeme gbi bi şansı yok zaten.