Kenan İmirzalıoğlu'nu Karadayıda Örümcekler Bastı. Favoriforumum Özel

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059

Dizinin yapımcılarının gözlerinden kaçan bir ayrıntıyı favoriforumum.net yakaladı.Videoda da görüldüğü üzere ay yapım diziyi ucuza getirme hesabımı yoksa başka bir nedenden dolayı mı bilinmez ? karadayının çekildiği yerler yeterince temiz yerler değil. Bu yüzden Kenan İmirzalıoğlu'nun bogazında örümcekler cirit atıyor. Ufak örümcek Kenan İmirzalıoğlu'nun kulağının hizasın izdüşümdeki gömlek yakasından ilk gözüküyor sonra çenesine dogru kısa sehayetine devam ediyor. videoyu 1080p formatında izlenirse daha net gözükücek
favoriforumum.net özel

Moderatörün son düzenlenenleri:
link düzeltildi

beyazsoy'un gözünde hiç bir ayrinti kaçmiyor sayin seyirciler :

Çok kısa göremedim bile

göresiniz diye hd ekledim videoyu ya
)) ufak örümcek kenanın kulagının hizasındaki gömlek yakasından ilk gözüküyor sonra çenesine dogru geliyor

- - - Ekleme - - -

beyazsoy'un gözünde hiç bir ayrinti kaçmiyor sayin seyirciler :

tam izlemedim scan ederken gözüme çarptı. pc den izlemek tv den izlemekten daha net oluyor birde yakından hd izleyince aytıntıları yakalamak kolay oluyor.

Son düzenleme:
Baştan farketmedim ama tam ekran 1080p izleyince rahatlıkla farkediliyor, iyi yakalamışsın.

1080 kalite + tam ekran oldukça iyi görülüyor

çok küçük ayrıntı..Pc'den izlediğin için görmüştürsün.Yoksa tvde pek fark edilmez.Kaldi ki atv HD var bizde.

Kayıp Şehir fragmanında fragman yazısını "framan" yazmişsin.Düzeltebilirsin umarım