Kenan İmirzalıoğlu'ndan Şok Açıklama!

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
609
Karadayı Dizisinin başarılı oyuncusu Kenan İmirzalioğlu dizilerinin sürelerinin çok uzun olmasından şikayetçi.

Ünlü Aktör ; Çalışma koşulları değişmezse, dizilerden çekilmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. 40 ülkeye dizi satışı yapılıyor. Artık kalitenin peşinden koşulmalı, süreleri kısaltılmalı.

Tepkisini açık bir dille dile getiren oyuncuyu Karadayı dizisinden sonra başka projelerde göremeyebiliriz..

kenanimirzalioglu-1201675-350x178.jpg

valla adam haklı ama dizi süreleri kısalmaz bütün yük kenan ın üstünde haklı

aldığı milyarları bana versın ben oynarım asıl sette çalışan emekçılere ne demelı

öbgzk de kalitenin k si yok zaten berbat dizi 5 dk da olsa berbatlığını yitirmez merak etme

Yav bi sataşmadan duramıyon mu :d

Yani takas senin dizine bir laf geldiği zaman dünyaları yıkıyorsun ama aynı şeyi bir başkasına yapıyorsun yine :) sorarım sana vadi harici izlediğin dizi var mı ya da şöyle diyeyim ÖBGZ izledin mi hiç kalitesini tartışabiliyorsun yani bir alemsin sende he :)

Yani takas senin dizine bir laf geldiği zaman dünyaları yıkıyorsun ama aynı şeyi bir başkasına yapıyorsun yine :) sorarım sana vadi harici izlediğin dizi var mı ya da şöyle diyeyim ÖBGZ izledin mi hiç kalitesini tartışabiliyorsun yani bir alemsin sende he :)

Yanlış alıntı yaptın sanırım. :rugby:

öbgzk de kalitenin k si yok zaten berbat dizi 5 dk da olsa berbatlığını yitirmez merak etme

:d obgzk aşığı.. Bu kadar aklin fikrin onda kalmasin😀d polat ilk bi gercek sesiyle konussunda.. Polat cumleyi bitiriyo agiz yeni oynamaya basliyo :d :d :d akasyayla yarisir o derece :d

- - - Ekleme - - -

Hayirdir mahoni onceden pzt sayfasinda bu glucukleri koyuyodun, ne oldu o sayfalardan buralarami dusurdu acun seni 😀d😀d:d

- - - Ekleme - - -

Yav bi sataşmadan duramıyon mu :d

O hayellerinde gezindigi icin takmiyorum bile.. Kendi hayal dunyasiyla bir butun olmus. Birak onu kendine 😀d

- - - Ekleme - - -

Herkez izler ama belirli kisiler anlayabilir, o da kapasite ister :d

Kenan Imirzalioglu bundan yaklasik 5-6 ay önce yine buna benzer bir aciklama yapmisti ama kendisi su anda Karadayi da oynuyor. Yani kisacasi Parayi veren düdügü.... :)

Kenan da başlamış mızmızlanmaya. :))))))))))

Karadayı'nın neden yükseldiği belli oldu. :)))))))))))

Maaşı artınca susar. :))))))))))))

Son düzenleme:
Çok doğru söylemiş, süreler kısaltılmalı ve kalite arttırılmalı. Kenan İmirzalıoğlu olmadan zaten diziler çekilmez. Aslında oyunculuk çok zor bir iş, hele başrol oynuyorsan çok daha zor. :)