hahahah kız taktiği derler buna artıks en uğraşıcaksın @destere yleBak şimdi çamuru bana niye atıyon ben de kıyarım dememişim
hahahah kız taktiği derler buna artıks en uğraşıcaksın @destere yleBak şimdi çamuru bana niye atıyon ben de kıyarım dememişim
Bak ya @destere sana delilercesine aşık napsın benihahahah kız taktiği derler buna artıks en uğraşıcaksın @destere yle
Bak ya @destere sana delilercesine aşık napsın beniben hem gardroba @Maskeli Fedai yi de sokacaktım
@Çiğdem- bana kıyamıyor bende çiğdeme kıyamam Allah bizi bir dolapta kocatır inşallahhahahah kız taktiği derler buna artıks en uğraşıcaksın @destere yle
Aminnnn tek dileğğimiz o ya zaten@Çiğdem- bana kıyamıyor bende çiğdeme kıyamam Allah bizi bir dolapta kocatır inşallah
Aminnnn tek dileğğimiz o ya zaten
ahahaha dilekmi bedduamı vlla ayırt edemiyorum ben@Çiğdem- bana kıyamıyor bende çiğdeme kıyamam Allah bizi bir dolapta kocatır inşallah
Sen nasıl anlarsan artık ne diyelim hayırlı ugurlu olsunahahaha dilekmi bedduamı vlla ayırt edemiyorum ben
ayoll dilek de değil bedduada değil kaderimiz böyle yazılmışahahaha dilekmi bedduamı vlla ayırt edemiyorum ben
sağolSen nasıl anlarsan artık ne diyelim hayırlı ugurlu olsun
ayoll dilek de değil bedduada değil kaderimiz böyle yazılmış)
sağolyeterki bir ömür boyu yaşayacağımız kibrit kutusu gibi dolabımıza kavuştur bizi
aaaa şuna bakk bana layık gördüğü şeye bak milelt evler saraylar alır buda dolabı alyık görüyorSen nasıl anlarsan artık ne diyelim hayırlı ugurlu olsun
Sen dua et bozdolabı ben kasaya felan sıkıştırmıyom sizleriaaaa şuna bakk bana layık gördüğü şeye bak milelt evler saraylar alır buda dolabı alyık görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?