Haklısın ama ben değil @Maskeli Fedai kendi istedi benide sok diyeohaaa dolabın resminimi yolladı hahaha çüşş artıkyalnız amskeli fedai için önce @destere nin cevabını bekle bence maskeli fedaiyi duyunca bak sana neler yapıyor hahah
Haklısın ama ben değil @Maskeli Fedai kendi istedi benide sok diyeohaaa dolabın resminimi yolladı hahaha çüşş artıkyalnız amskeli fedai için önce @destere nin cevabını bekle bence maskeli fedaiyi duyunca bak sana neler yapıyor hahah
Destere bu yapar mı yaparHaklısın ama ben değil @Maskeli Fedai kendi istedi benide sok diyebence @destere memnun kalacaktırkatile maskeli fedai yi atar senlede takılır valla
Yapımcı benim abicim yaa ben halledecemDestere bu yapar mı yapar
Bende hemen atladım sazan gibi dolaba sok diyeYapımcı benim abicim yaa ben halledecemvalla keyiflr tavan yapsın dolaba girecen ama neyse ya söylemiyim süprizi kaçar
Ahh be bilsen senaryoyu çok sevinicen de söyleyemem sürprüzBende hemen atladım sazan gibi dolaba sok diye
Bende hemen atladım sazan gibi dolaba sok diye
@destere seni dolaba almaz maskeli fedai korkmana gerek yok ayrıca bunları öğrenince gözlemcyi atıcak bence dolapa artık napar bilmiyorum hahahaAhh be bilsen senaryoyu çok sevinicen de söyleyemem sürprüz
Gerçi yapımcı sensin sıkıntı yok ama pompy olsaydıAhh be bilsen senaryoyu çok sevinicen de söyleyemem sürprüz
gül evi sümbül evi açarız sende orda çalışırsın artık
haremdeki gibi kızlar olacaksa neden olmasıngül evi sümbül evi açarız sende orda çalışırsın artık
@destere seni dolaba almaz maskeli fedai korkmana gerek yok ayrıca bunları öğrenince gözlemcyi atıcak bence dolapa artık napar bilmiyorum hahaha
dolapta @Çiğdem- haricinde kimseye yer yok paniğe kapılmayınKenan dairenin tekini @destere ye verir ayarlamalarını yapar ..sonuçta önemli nokta karaköy ....Valla ben zorla sokmadım sen istedin az önceo dolaba girersin memnun kalmazsan çıkarsın
başroldeyiz kız ayollsenarist @gözlemci ama neyin ne olucağına sen karar veriyorsun nasıl işş bu haha
onun yapımcılığı bir yere kadar dolabın kapısı kapandıktan sonra herşey serbestGerçi yapımcı sensin sıkıntı yok ama pompy olsaydı
Ben mi tövbeler tövbesi@destere seni dolaba almaz maskeli fedai korkmana gerek yok ayrıca bunları öğrenince gözlemcyi atıcak bence dolapa artık napar bilmiyorum hahaha
Aynen son korkma kardşeim ben halledecem @destere nin hakkından gelecenGerçi yapımcı sensin sıkıntı yok ama pompy olsaydı
Ben kendimide sokacam bak görürsün sendolapta @Çiğdem- haricinde kimseye yer yok paniğe kapılmayın)
Hiç sorma yaw ama ben yapacağımı bilirimsenarist @gözlemci ama neyin ne olucağına sen karar veriyorsun nasıl işş bu haha
başroldeyiz kız ayollaz bişey triplere girip senaristi etkileyelim bari o kadarlık etkimiz olsun)
onun yapımcılığı bir yere kadar dolabın kapısı kapandıktan sonra herşey serbest))
dolap erkek olarak sadece 1 erkek yer alıyormuss ama kızlara yer sınırsızmış hahahBen mi tövbeler tövbesio nerdne çıktı loo
Aynen son korkma kardşeim ben halledecem @destere nin hakkından gelecen
Ben kendimide sokacam bak görürsün senhaa @Maskeli Fedai de var
Hiç sorma yaw ama ben yapacağımı bilirim
Başrol olmak yapımcıya sökmez
Dolap kapandıktan sonra senaryo sana ait naparsan yap
işte bende o dolabın kapanmasını bekliyorum sen çiğdemle bizi dolaba kadar götür kapıyı kapat çek git naparsan yapBen mi tövbeler tövbesio nerdne çıktı loo
Aynen son korkma kardşeim ben halledecem @destere nin hakkından gelecen
Ben kendimide sokacam bak görürsün senhaa @Maskeli Fedai de var
Hiç sorma yaw ama ben yapacağımı bilirim
Başrol olmak yapımcıya sökmez
Dolap kapandıktan sonra senaryo sana ait naparsan yap
Hiç sorma bende gördüm şimdi kızlara torpil olamazdolap erkek olarak sadece 1 erkek yer alıyormuss ama kızlara yer sınırsızmış hahah
Çok doğru doğaçlama önemlidir @Çiğdem- haklı yanee @destereişte bende o dolabın kapanmasını bekliyorum sen çiğdemle bizi dolaba kadar götür kapıyı kapat çek git naparsan yap) gerisi bize aitsanatçının doğaçlama yapmasına engel olma ayıptır günahtır)
aaa nasıl ne yaparsan yap olurmu öyle şeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?