Kenan İmirzalıoğlu ve Berrak Tüzünataç Aşk mı Yaşıyor?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1405919917.jpg

Berrak Tüzünataç ile Kenan İmirzalıoğlu Marmaris tatiline çıktı.

2010'da 'Ejder Kapanı' filmi ve 'Ezel' dizisinde birlikte rol alan ikili, Selimiye’de aynı otelde kaldı ve samimi görüntüler verdi. Sabah gazetesinin haberine göre, Marmaris'de romantizm dolu bir tatil geçiren ikili aşk yaşıyor.

Milyonlarca hayranı olan iki ünlü oyuncunun, hafta sonunu birlikte geçirdikleri, uzun yürüyüşlere çıktıkları ardından birkaç arkadaşlarıyla birlikte tekne turuna çıkıp koyları dolaştıkları iddia ediliyor.

1405872122978.jpg

aralarinda ask oldugunu sanmiyorum) cok yakin arkadaslar)

Daha oncede Kenanla Berrakin arasinda ask oldugunu yazmisti magazinciler o zaman birlikte gecelerdeydiler sonra Nehirle ismi anildi Kenanin ,Cansunu artik soylemiyorum kac kez onlari sevgili yaptilar) Kubra Kucuk gibilerinden tabii Berrak iyi ama dogru haber oldugunu sanmiyorum

Ya arkadaş 5 dakika birlikte görünüyorlar pat diye aşk haberleri çıkıyor. Kenan'ın sevgilisi vardı ne oldu birden ortalıkta görünmez mi oldu? Bu medya'ya anlam vermek güç.

Ya arkadaş 5 dakika birlikte görünüyorlar pat diye aşk haberleri çıkıyor. Kenan'ın sevgilisi vardı ne oldu birden ortalıkta görünmez mi oldu? Bu medya'ya anlam vermek güç.
Aynen.Zaten diger resimlerde yatta arkadaslarida vardi .Arkadasca tatil yapamazlarmi? Daha dun Kenan Kubrayla opusurken goruntulendi.Berrakta sanirim Nejatla hala birlikte

Kenan daha geçenlerde sevgilisiyle görüntülendi. Berrak'la bir anda sevgili olmuş olamazlar herhalde?

Kenan Kübra Küçük'le sevgili. Öyle olmasa fotoğrafarı için dava falan açmazdı zaten. :D Ayrıca Ezel dizisinden tanışıklıkları var her dostu sevgili diye gösteriyorlar artık. :D

kalabalik arkadas grupuyla dinleniyorlar baska resimlerde denizde bir kizda vardi

Kenan Kübra kÜçük ile değil miydi.:F Berrak sarmış yine birilerine ama keşke Kenan'a sarmasaydı.:(

Snamıyorum sevgili olduklarını sebgilisi vardı diye biliyorum fotoları bile çıkmıştı

Aynen.Zaten diger resimlerde yatta arkadaslarida vardi .Arkadasca tatil yapamazlarmi? Daha dun Kenan Kubrayla opusurken goruntulendi.Berrakta sanirim Nejatla hala birlikte
Kübra Küçük hiç güzel değil, umarım Berrak'la birlikte olurlar.:)

Son düzenleme:
Kenan Kübra Küçük hiç güzel değil, umarım Berrak'la birlikte olurlar.:)
Kubrayi bende sevmiyorum Kenanada yakistirmiyorum zaten bugune kadar Kenanin hic bir kiz arkadasini pek begenmedim)
Berrak daha dun Nejatla beraberdi yani barismistilardi medyanin haberine gore ,Kenanda o kizla yani aralarinda simdi ask olamaz.Teknede bir cok kisi olduguna gore arkadasca tatil yapmislar
Kenanla Berrak ask yasasalar bile bu uzun suren asklardan olmaz🙂
🙂

Kubrayi bende sevmiyorum Kenanada yakistirmiyorum zaten bugune kadar Kenanin hic bir kiz arkadasini pek begenmedim)
Berrak daha dun Nejatla beraberdi yani barismistilardi medyanin haberine gore ,Kenanda o kizla yani aralarinda simdi ask olamaz.Teknede bir cok kisi olduguna gore arkadasca tatil yapmislar
Kenanla Berrak ask yasasalar bile bu uzun suren asklardan olmaz🙂
🙂
Sabah gazetesi durup dururken niye yalan haber yapsın bilemedim.(b)

Berrak hasta yatağında umarım Nejat'ı yalnız bırakmamıştır.:X

Berrak rüyasına giren Aksakallı dede ile bile aşk yaşıyor, inanırım. :F