Kenan İmirzalıoğlu O Pankart Hakkında Ne Düşünüyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
ozOF87mF43gLopyK62Fjfo22.jpg

Başbakan'ın Tunus dönüşü sonrası karşılayanların açtığı küfürlü pankartta Kenan İmirzalıoğlu'nun da ismi geçiyordu. Bu konu hakkında Halit Ergenç'te cevap verdi, Bergüzar Korel'de cevap verdi.

'Karadayı' ismiyle şu sıralar adından sıkça söz ettiren ve ödüller de alan başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Gezi Parkı'na destek veren Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çifti için açılan küfürlü pankartta Kenan İmirzalıoğlu'nun ismi de geçiyordu. O küfürlü pankarta Kenan İmirzalıoğlu yapılanların tam bir ahlaksızlık olduğunu söyledi.

Etiler'de alışveriş yapan Kenan İmirzalıoğlu, keyifsiz halleri gözlerden kaçmadı. Mağazaya girip, alışverişini yaptı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun bu konu hakkında söylediği sözler ise şöyle;

"Buna ne denir ki tam bir ahlaksızlık!"

Gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine Kenan İmirzalıoğlu sözlerine şunları ekliyor;

"Bazı insanlar ağızlarını açınca içlerindeki kokuşmuşlukları da ortaya çıkartıyor."

Videoyu'yu da gördüm, ayrıca belirtmek isterim ki kamerayı resmen itti. Hiç yakıştıramadım kendisine. "Siz kimsiniz beni çekiyorsunuz" gibi bir hava vardı maalesef..

Videoyu'yu da gördüm, ayrıca belirtmek isterim ki kamerayı resmen itti. Hiç yakıştıramadım kendisine. "Siz kimsiniz beni çekiyorsunuz" gibi bir hava vardı maalesef..

Özel hayatını görüntülenmesini istemiyordur. En azından bu sözleri söyletmeleri bile iyi kendileri açısından.

Özel hayatını görüntülenmesini istemiyordur. En azından bu sözleri söyletmeleri bile iyi kendileri açısından.

Olabilir ama bu kamerayı ve magazin muhabirini bir yere itmesine sebep vermiyor. Sonuç itibariyle onlar da işlerini yapıp ekmek parası derdindeler..

Olabilir ama bu kamerayı ve magazin muhabirini bir yere itmesine sebep vermiyor. Sonuç itibariyle onlar da işlerini yapıp ekmek parası derdindeler..

Sinirle yapmış olsa gerek. Yoksa yapacağını sanmıyorum. O olaylarla ilgilidir büyük ihtimalle sinir. Ayrıca ülke son dönemde karışık. Kafayı alışveriş yaparak dağıtmak istiyordur.