Kenan İmirzalıoğlu Cansu Tosun ile Sevgili mi?

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
thumbnail_1415965975.jpg

2014 yılını geride bırakmak için günler sayılırken yıla bomba gibi düşecek bir aşk iddiası var.

Bir çok dizide başrol oynayan ve şu sıralar Karadayı'da Mahir rolü ile ekranlarda boy gösteren Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni aşkı ATV'nin yayından kaldırdığı dizisi Bugünün Saraylısı'nın başrolü Cansu Tosun. Geçtiğimiz gün beraber yemek yiyen ikili daha sonra sinemaya gittiler.

İki tarafında hayranları bu yakınlaşmanın detaylarını bilmek isterken hayranlarını böyle merakta bırakan taraflardan da bir açıklama bekleniyor.​

Allah korusun, Kenan gibi bir adam bu kızı nasıl beğenebilir? 😱

Son düzenleme:
sanmiyorum)
Kenan bugune kadar Nehir Erdogan,Berrakla,Cansuyla goruntulendi hemen sevgililer yazidlar ama hepsi yalan cikti.Cansu hos kiz ama Kenanin yaninda kucuk kalir tabii Kubra Kucukten daha cok yakistirdim)
Simdi hatirladim Kardayini baya ovmustu Cansu twitterde sanirim 2 sezonda)
ah Berguzar keske evli olmasaydin) boyu boyuna poyu posuna cok yakistiriyorum bu ikilini ama neyse..kismet iste

Kubra Kucukten daha duzgun ve hos biri ama yinede inanmiyorum bu habere)
daha dun Kubra icin salon aciyor diye haberler vardi

kenan bu kızdan çok daha güzellerini bulur haber yalandır
sevgilisi daha güzel hem :D

Kız, Kenan'a yakışmıyor. Kenan çok daha güzellerini hak ediyor bence.

@Çiğdem- nasılsın çatlıyon mu :F
@destere saftirk ayşen saftirik dedin ama kız kenanı kapmış :F
kız 26 yasında kenan 40 ysında 15 yaş fark bence az birşey değil ayrıca cansu 1-64 boyunda kız benden bile kısaymış kenan 1-92 adam yanı hiçbir bakımdan birbirlerine uymuyorlar kenan gibi birisi türkiyede başka kız bulamıyorsa eğer bence söylenecek hiçbirşey yok:F:F

kız 26 yasında kenan 40 ysında 15 yaş fark bence az birşey değil ayrıca cansu 1-64 boyunda kız benden bile kısaymış kenan 1-92 adam yanı hiçbir bakımdan birbirlerine uymuyorlar kenan gibi birisi türkiyede başka kız bulamıyorsa eğer bence söylenecek hiçbirşey yok:F:F
kenan aslında @destere yi ariyi bir bulsa ... :X

Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Cansu'nun dizisi yayından kaldırıldı, kendisine yol yapıyor olabilir. :)