Kelime Oyunu Haftada 3 Gün Yayınlanacak!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1407700792.jpg

Bloomberg ekranlarında yayınlanan ancak daha sonra ani bir kararla Show Tv'ye transfer edilen ve yine ani bir kararla da yayından kaldırılan 'Kelime Oyunu' Fox TV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor.

Daha önce ertelenen programın ne zaman yayınlanacağı kesinleşti. Buna göre 8 Eylül'de yayın hayatına başlayacak yarışma haftanın üç günü Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri saat 23:30'da ekrana gelecek. Yarışmanın ilk bölüm konukları Ayhan Taş, Seda Bakan, Ahmet Kural ve Murat Cemcir olacak.

Ali İhsan Varol'la Kelime Oyunu yeni bölümleriyle FOX'ta

Son düzenleme:
İyi gitmez yarışma kesinlikle.
Fox'un bu sezona çok iyi hazırlandığını da söylemek lazım.

bu yarışma epey kaliteli, ilk bölüm konukları da iyi,kanalı idare edicek reytingi alacaktır

FOX TV böylelikle bütün gün kuşaklarını doldurmuş oldu. İlk bölüm konuklarıda oldukça iyi :)

İyi bir zamanlama ama Büyük Risk ve Milyoner ile karşılaşacaktır. Düşük olur Pazartesi günleri.:)

Fox'un gece kuşağı cidden çok iyi olmuş oldu. Gece kuşağında en izlenesi kanal herhalde benim açımdan. Bu yarışma nasıl gider emin değilim ama Show'dakinden daha iyi gideceğini tahmin ediyorum. :)

Ben ilgi göreceğini düşünmüyorum.Ama bakalım nasıl olacak. :)

Deniz Yıldızı gitti tamam da Fatih Portakal 19:00'da başlıyor 20:00'ye kadar sürüyor. Dizilerde özetli başladığı için mecbur 23:00'de bitiyor, doğru olanda bu bence.:)
Hayır haber 20:00'ye kadar sürmüyor. Haber 19:37'de bitiyor. Dizilerin hepsinin özeti de 19:38'de başlıyor. Dizilerin de yeni bölümleri 20:38 ya da 21:00'de başlıyor. :) :)

FOX ne yapsa tutuyor maşallah bu yarışma da tutabilir. :D Sevdiğim bir yarışma denk geldikçe bakarım. :)

İyi bir yarışma programı denk gelirsem bakarım konuklarda iyiymiş :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919