Yeme-İçme Kefir

Çok sağlıklı olması nedeniyle bir ara heveslendiğim ama ne yazık ki hayatımda içtiğim açık ara en kötü şey olması nedeniyle hızlıca bıraktığım şey.

Çok sağlıklı olması nedeniyle bir ara heveslendiğim ama ne yazık ki hayatımda içtiğim açık ara en kötü şey olması nedeniyle hızlıca bıraktığım şey.
Hiçbir içecek türü yoktur ki 2-3 içmeden sonra alışılmasın. Meyveli olanlarını bilhassa tavsiye ederim bu durumda, hiç yoktan serinletir sıcakların yaklaştığı günlerde...

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Hiçbir içecek türü yoktur ki 2-3 içmeden sonra alışılmasın. Meyveli olanlarını bilhassa tavsiye ederim bu durumda, hiç yoktan serinletir sıcakların yaklaştığı günlerde...
Meyvelisini de denedim ama çekilecek çile değil. :A Belki bir kez daha denerim bir ara. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hic denemedim. Hatta gözüme bile carpmadi hayatim boyunca ama ismi tanidik :A
İskandinavya'da Kefire çok benzeyen Filmjölk diye bir içecek varmış sanırım bozuk süt manasında, tam kefir değil ama benzeri gibi :A

fil-australia-1-e1555396099209.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İlk gördüğümde Ülker, Pınar, Torku v.b gibi marka sandığım içecek türü. İçince jeton düşmüştür. :A

Tabii ilk kez içince ağızda iyi bir tad bırakmıyor ancak sağlık açısından oldukça yararlı olduğu söylenmektedir ve tavsiye edilmektedir.

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Diyet yapanların baş tacı diyet yapmadan önce de ara ara alıp içiyordum tadıda o kadar kötü değil bence:)

Yıllar sonra yeniden denedim. İçim marka olanı hiç fena bulmadım. :Z Elbette zevk için içilmez ama arada bir sağlık için içmekte fayda var gibi duruyor.

Bağırsak ve genel olarak sindirim sistemi için sağlıklı bir ṣey. Yoğurt olarak veya içecek olarak satılır. Herkes sevmeyebilir. Sade veya meyvalı ürünler mevcuttur.

Bu alana bir cevap yazın...