Yaşam Kedi Beslemek

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Klişe bir kalıpla ifade edecek olursak ; Mükemmel bir şey.

Evinizde tıpış tıpış gezen sevimli mi sevimli 2 çift ayakcık. Uyurken o hırıltılı ama aynı zamanda ninni gibi gelen sesi. Sabah uyandığınızda onu yastığınızın dibinde sizinle beraber uyumuş olarak görmenin mutluluğu ve güne neşeli başlama nedeni. Kaba koyduğunuz sütü içerken çıkardığı şapurtusu, tuvalet eğitimini insandan bile daha çabuk öğrenmesi ve inanılmaz temiz olmasının verdiği hayret, moraliniz bozukken yanınıza gelip şirinlik yapması, sırtını okşadığınızda zevkten zevke girmesi, eve kapıdan girdiğinizde ayağınızın dibinde bitmesi... Her biri hayatı mutlu kılan detaylardır.

Kediler beslenir ama sahip olunmaz. Arkadaş olunur. Yaz kış hep en yakın dost olur.

Tüylerini temizlemek ve aşılamak dışında pek bir zahmeti de yoktur. Her şeyiyle mükemmel bir tecrübedir kedi beslemek.

Bundan 7-8 yıl önce 1.5 yıl beslemiştim, hastalık yüzünden başkasına vermek zorunda kalmıştık. Yıllar geçti ama yine de o güzel günleri hep özlerim. Eski kedimi hatırlayınca gece gece gözüm yaşardı... Özledim ulan! Kedi besleyenlere imrenerek bakıyorum, şanslı insanlar.