Kebapçı Celal! (İçerde - 1. Bölüm)

unutmuşum @Aserat onuda ekleyelim

Kral karakterinden sonra tam anlamıyla jubile karakteri olmuş harika Çetin bey

Adamın kafasını kesti sanmıştım ne sahneydi

Bende kafayı kesti sandım. Dedim "yürek mi yediniz RTÜK sizi.." derken olmadığını anladım.

Bende kafayı kesti sandım. Dedim "yürek mi yediniz RTÜK sizi.." derken olmadığını anladım.
rtürk ceza vermez o sahnelere galiba amerikadaki kişiyi överseler ceza gelebilir biraz ona benzetmişler çetin tekindoru yani fettuhlah gülene

Yıldızlar Yarışıyor'a senin için iyi katkısı olacak gibi.
aaa evet final haftalarına geliyoruz şöyle etkili bir sahne gelmesi çok iyi oldu gerçekten çetin beyin mekanında bir adamı yakalama sahneside çok güzeldi

aaa evet final haftalarına geliyoruz şöyle etkili bir sahne gelmesi çok iyi oldu gerçekten çetin beyin mekanında bir adamı yakalama sahneside çok güzeldi
bildirim yollamanın yolunu buldum spoiler yapıp ama çok denklem şeklinde

Efsane oyuncunun efsane sahnesi
Karadayı'da da aynı heycanla izlerdim sahnelerini çünkü efsane

Efsane oyuncunun efsane sahnesi
Karadayı'da da aynı heycanla izlerdim sahnelerini çünkü efsane
Çetin bey bu dizide her sahnesi efsane olucak gibi yanındaki adamlarda çok cins çok eğlenceli bir ekip olmuşlar yaa
açıkcası çağataya oranla arasın çetinle olmasını daha çok sevdim

Çetin bey bu dizide her sahnesi efsane olucak gibi yanındaki adamlarda çok cins çok eğlenceli bir ekip olmuşlar yaa
açıkcası çağataya oranla arasın çetinle olmasını daha çok sevdim
Bence Çağatay'la Çetin Tekindor'un sahneleri daha güzel ama senaryo olarak oturtamamiştim kafamda sıkılırak izlemiştim biraz
Son sahneyle patlattılar

Ya minik dediği adamı nerden bulmuşlar. Yok böyle bi karakter
Game Of Thrones'ta bile bulamazsın @xemrexxx

Son sahneye kadar diziyi siliyordum gerçekten ama o son sahne her şeyi değiştirdi

Çetin Tekindor çok büyük bir oyuncu. Bunu bir kez daha bizlere gösterdi, gerçekten hayranlıkla izliyoruz.

Dizinin ilk bölümü de çok iyiydi bu arada. Son sahne herkesi ters köşe yaptı zaten.

Çetin beyin oyunculuğu süperdi ama ses tonu çok güzeldir şive eklemese
daha iyi olur bence ya çok karakteri çok sevdim ben😉