"Keşke Yalan Dünya'da Oynayabilsem"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
İlker Aksum: "Keşke Yalan Dünya'da Oynayabilsem"

20 Dakika ile ekranlara geri dönen başarılı oyuncu İlker Aksum kendisi için hem güldürebilen, ağlatabilenin senaryonun makbul olduğunu söyledi.

Oynadığı rollerin gerçek hayat gibi, onu yansıtan roller olmasını istediğini belirtti.

Aksum, tamamen komediye yönelik işler yapmayı da sevdiğini söyledi. Başarılı oyuncu, "Mesela, keşke Yalan Dünya`da yer alabilsem" dedi.

130120131110009658651_2.jpg

İlker Aksum zaten yakışmıyor 20 Dk'ya komedi dizilerinde oynamalı.

Adam dizi cekiyo bedeni sette ama ruhu yalan dunya setinin icinde olma hayellerinde :) belliki 20 dk onu tam icine cekememis olacak ki baska dizilerin ekibinde olma hayelleri kuruyor :)

Adam dizi cekiyo bedeni sette ama ruhu yalan dunya setinin icinde olma hayellerinde :) belliki 20 dk onu tam icine cekememis olacak ki baska dizilerin ekibinde olma hayelleri kuruyor :)

Röportajın tamamını oku istersen normalda bir diziden sonra 1 yıl ara verirdim ama 20 Dakika gelince bu kararımdan vazgeçtim böyle dizi ve bu tarz rol 40 yılda bir gelir demiş.Komediden konu açılınca İlker Aksum bu cevabı vermiş.Türkiye'de komedi işini en iyi yapan kişi Gülse Birsel diye başlayarak bu cümleyi kurmuş

Röportajın tamamını oku istersen normalda bir diziden sonra 1 yıl ara verirdim ama 20 Dakika gelince bu kararımdan vazgeçtim böyle dizi ve bu tarz rol 40 yılda bir gelir demiş.Komediden konu açılınca İlker Aksum bu cevabı vermiş.Türkiye'de komedi işini en iyi yapan kişi Gülse Birsel diye başlayarak bu cümleyi kurmuş

20 dk'ya 40 yilda bir gelir demisse, kendi fikri uzerine yalan dunyadan teklis gelde, 55 yilda bir deyip aninda yalan dunyayi secerdi heralde. :)

yalan dünyada oynayıp ne yapacak merak ediyorum :D

dramda komedide her türlü başarılı oyuncu ilker

20 dakikayı tek başına sürüklüyor tubaya rağmen iyi iş çıkarıyor