"Keşanlı Ali Destanı" Bitiyor | Final Yapıyor

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Kanal D'nin bu sezondaki iddialı projelerinden biri olan Keşanlı Ali Destanı, 20'nci bölümünde ekrana veda edecek.
[/B][/SIZE]Çağan Irmak'ın yönettiği, Nejat İşler ve Belçim Bilgin'in başrollerini paylaştığı Keşanlı Ali Destanı, 20'nci bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.
Bu cumartesi 17'nci bölümüyle ekrana gelecek dizi, beklenen reytinge bir türlü ulaşamayınca erken final yapma kararı aldı.

[/COLOR][/FONT]

Son düzenleme:
Kanal D'nin bu sezonki iddialı projelerinden biri olan "Keşanlı Ali Destanı", 20'ci bölümünde ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Dizinin bu sezon daha önceden açıklanmıştı. Dizi 24 bölümden oluşan bir projeydi, fakat reytinglere daha fazla tahammül edemeyip kanal diziyi 20.bölümde bitirme kararı aldı.

"Keşanlı Ali Destanı" final bölümüyle 28 Nisan Cumartesi son kez Kanal D ekranlarında..

Başlangıçta 24 bölüm olduğu bilgisi ilk mesajda olmadığı için konuları birleştirdim.

20 bölüm yine iyi bir bölüm sayısı reytinglerine göre. Dizinin çok düşük oranlar almasında en büyük neden Kanal D'nin yaptığı stratejik hatalar

çok kötü bir proje şive çok kötü gerçek anlamda daha iyi olabilirdi

ama oyuncular çok iyi tutma sebebi kanal D Stratejik hatasi saatiyle oynamasidir diziyi soguttu helal kanald bu kacıncı dizi harcayisin

Kesanlıyla ılgılı alnan en mantıklı karar
)))) bu dızının dekoru ve secılen basrol cok yanlıstı ayrıca cagan ırmak efsanesı sonu olmus oldu bu dızı

saati ilk değiştiğinde şöyle bi laf söylemiştim bu dizi bitmiştir diye

saatini değiştirmeselerdi nolurduuuu

keşanlı ekranlardaki en kaliteli dizi kalitesi hiç bozulmadı ama bizim halkımıza alemin kralı ve benzeri çöp diziler layık demekki..

bitmesini hiç istemezdim ama reyting çarkına kurban edilen ilk dizi değil bu son da olmayacak..

filmedeki kadronun yeni bir dizide tekrar karşımıza gelmesini umuyorum özellikle fehimeyi bundan sonra hep takip edeceğim..

.

24 bölüm düşünülüyosa 4 bölüm daha çekmeye üşenmişler mi? ne saçma bi karar
hahahah... bitecekse daha erken btseydi...

Kanal D'nin bu sene tutmayan nadir işlerinden biri oldu... 20 bölüm sürmesi bile başarı...

Yönetmen en iyi yönetmenlerden biriydi. Oyunculuklar eh işteydi. Bu kadar dayanması bile iyi bence.

bu diziyi çekemeyenler bir taraflarına kına yakabilir

bundan sonra bol bol alemin kralı , akasya durağı tarzı hayallerinizi süsleyen projeleri izleyebilirsiniz....

Kanal D'nin bu sene tutmayan nadir işlerinden biri oldu... 20 bölüm sürmesi bile başarı...

Kanald bu sene cok kotu gıttı. bu agb operasyonundan mı ne. her sene ıyı bır dızı bulup patlatan kanal bu sene facıalara ımza attı.

once bır cocuk sevdım muthıs baslangıcla gırdı ve dagıldı. sonra kesanlı ıcın yapılmadık tanıtım kalmadı ana hem basr ol oyuncuları hem cekılen mekan berbat olunca dızı coktu
tabı buyuk beklentıyle gıren ve muhteseme rakıp olacak muhtesemı sallayacak dıye gıren kuzey ve guney ab reytıngınde muhtesemın 3 te bırı bıle olmadı. ardından umutsuz ev kadınları orjınal dızının gazıyla ılk basta ıyı gıtsede sonlara dogru oda cuvalamaya basladı.

tek beklentılerı kısmen yakalayan yalan dunya var ama oda ılerde ne olur bellı olmaz

Kanal D gerçekten pek iyi bir sezon geçirmiyor. Geçen senelerden kalan dizileri (Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Fatmagül'ün Suçu Ne, Arka Sokaklar) sayesinde yine en çok izlenen kanal ama yeni projeleri bekleneni veremedi. Sadece Yalan Dünya ve Umutsuz Ev Kadınları iyi çıktı. Umutsuz Ev Kadınları şu aralar tökezlemeye başlasa da sezon boyunca Kanal D'yi iyi taşıdı. Bir Çocuk Sevdim, Bizim Yenge hatta Keşanlı Ali Destanı iyi başladılar ama çabuk düştüler. Yıllar Sonra'dan bahsetmeye gerek bile yok herhalde.

Çok bile dayandı ben o bayan başrol oyuncu yüzünden zaten diziden tat alamamıştım.Başka oyuncu yokmuş gibi.Yerinde bir karar alınmış.

Çağan Irmak gerçekten çok iyi bir yönetmen ilk bölümde kameraların çekiş açılarından belli ediyordu dizi ama bence kanald yüzünden bitiyor bu dizi.
ama bitmesinede sevindim nejat işleri behzat ç.'de görürüz yakında..