Keşanlı Ali Destanı Beklenen Ilgiyi Görmedi Ama Kimse de Çakmadı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Keşanlı Ali Destanı dizisi Kanal D'nin sezon başında büyük iddialarla ortaya çıkardığı bir diziydi...

Başarılı filmleriyle yönetmenliğinin zirvesinde olan Çağan Irmak'ın varlığı herkesi umutlandırmıştı.

Hem Çağan Irmak hem de yapımcı ve kanal, dizinin müthiş bir başarı kazanacağını düşünüyordu.

Nasıl öyle düşünmesinler ki!

Nejat İşler, Belçim Bilgin gibi iki güçlü ve sevilen oyuncunun yanı sıra birçok da usta isim rol aldı...

Dizi için bir mahalle kuruldu, paraya para denmedi...

Zaten Çağan Irmak da müthiş çekimleri ile diziyi sinema havasına çevirdi...

Ancak hikaye izleyenleri pek tatmin etmedi desek yeridir.

Dizi hakkında basında da alehte çok fazla yorum çıkmadı; Çağan Irmak'a hürmetten olsa gerek...

Keşanlı Ali Destanı dizisi son buluyor...

Ne şiş yansın ne kebap!

Herkes yoluna gitsin, bir macera daha tatlı sonla noktalansın...

Peki ya devam etseydi ne olurdu derseniz, hem oyuncular için hem Çağan Irmak için hiç de iyi olmazdı...

Susan diller konuşmaya başlardı.

Televizyon Gazetesi / Analiz

Bu şekil büyük beklentiyle başlayıp hayal kırıklığı yaratan diziler her zaman oluyor. Bu sezon da birçok dizi oldu.

Kim derdi Sensiz Olmaz, Gün Akşam Oldu, Yalancı Bahar, Reis gibi diziler sezonun yarısını bile çıkaramasın. :)

Umarim oyunculari yeni projelerde görürürz. Basta; Belçim Erdogan ve Mihriban Er olmak üzere.

ılk bolumude dızı kendını bellı ettı. bana hıc suprız olmadı :)))))))

Çok fazla tiyatro agirlikli bir diziyde bence, Türk halki da tiyatroyu maalesef pek fazla sevmedigi için çok fazla izlenmedi dizi. Fakat ilk bölümlerde iyi gidiyordu, ve saatiyle oynandi. Kanal D'nin de suçu yok degil.

Bu şekil büyük beklentiyle başlayıp hayal kırıklığı yaratan diziler her zaman oluyor. Bu sezon da birçok dizi oldu.

Kim derdi Sensiz Olmaz, Gün Akşam Oldu, Yalancı Bahar, Reis gibi diziler sezonun yarısını bile çıkaramasın. :)

O dizilerle Keşanlı'yı bir tutmak hata olur bence. :)

Keşanlı'nın tutmamasının nedenini ben hala anlamadım, hakkında yazarın da dediği gibi neredeyse hiç bir kötü söz olmadan ayrılacak, üzücü !

Kaliteli diziler reyting almaz deyimi vardır ya hep, bence bu söze bu dizi tam uydu. :)

konudaki yoruma katılmıyorum .. çok güzel bir diziydi bitirenler yanlış yaptı..