Kazanmak İçin 1 Dakika Yeni Günü ve Saati Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ozelhaber.gif

Ertem Şener'in sunuculuğunu yaptığı ve Cumartesi akşamları 20.00'de yayınlanan Kazanmak İçin 1 Dakika'nın günü ve saati değişti. Akasya Durağı'nın yeniden Kanal D'de başlayacak olmasıyla birlikte yarışmanın yeni günü ve saati Salı 23.00 oldu.

u.ev kadınlarının tekrari daha çok reyting aliyodu sali pt2 tutmayacagi kanatindeyim ilk 25 de olur ama

u.ev kadınlarının tekrari kadar almasi imkansız

kötü bir karar

Kazanmak İçin Bir Dakika programının, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin izleyicisindende faydalanarak yine iyi reytingler almaya devam edeceğini düşünüyorum.

Sahsi fikrim, Hollanda'da yapilan daha iyi. Türkiyede çok çok uzatiliyor. Aynisi Varmisin Yokmusun için geçerli. Yok hayat hikayelerin anlatilmasi, yalan aglamalar, melodramlar, vahlar, vihler.. Ne gerek var bunlara.

Sahsi fikrim, Hollanda'da yapilan daha iyi. Türkiyede çok çok uzatiliyor. Aynisi Varmisin Yokmusun için geçerli. Yok hayat hikayelerin anlatilmasi, yalan aglamalar, melodramlar, vahlar, vihler.. Ne gerek var bunlara.

biz duygusal bir milletiz ağlamayı severiz ağlayanları izlemeyi severiz:)

Cumartesi'den daha cok reyting alacagi kesin ozellikle a/b'de ilk 10 icerisinde olacaktir.

Başlığı açarken Salı diye düşünmüştüm ancak 23.00 kadar geç düşünmemiştim.
Pek başarılı olacağını sanmıyorum ancak başarılar. 😉