Kazanmak İçin 1 Dakika Yakında !

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15
Puanı
259
Kazanmak İçin 1 Dakika Çok Yakında Kanal D'de Başlıyor !

Kazanmak İçin 1 Dakika ekranda alt bantlarla tanıtılmaya ve başvurular alınmaya başlandı...

Programı eskisi gibi Ertem Şener'in sunup sunmayacağı ve programın hangi gün ve saatte ekrana geleceği merak konusu...

Geçen sezon Salı 23:15'de yayınlanıyordu...

Son düzenleme:
Ertem Sener'in sunacagini sanmiyorum açikcasi.

Cumartesi pt-1de yayınlandığında izliyordum. Güzel bir programdı ama şimdi Bbeb var ve Cumartesi yayınlanması imkansız. Salı pt-2 uygun bence de.

Yine salı günü yayınlanır, açıkçası bu programda pek başarılı değil...

Yine salı günü yayınlanır,

Ertem Şener sunarsa (sanmıyorum sunacağını) iyi oranlar alır ama Ertem Şener'in sunacağını sanmadığımdan kötü oranlar alır bence.

Ertem Şener sunarsa (sanmıyorum sunacağını) iyi oranlar alır ama Ertem Şener'in sunacağını sanmadığımdan kötü oranlar alır bence.

Ertem Şener'den daha iyi biri de çıkabilir belki piyasaya, İlker Ayrık tamamen sürpriz bir isimdi mesela...

eskidende izlemiyordum bundan sonrada izlemem ..

İzleneceğini pek sanmıyorum vasat bir programdı kanımca. Kanal D bu programın çok daha gelişmişi olan Ben Bilmem Eşim Bilir'i yayınlıyor zaten.

İzleneceğini pek sanmıyorum vasat bir programdı kanımca. Kanal D bu programın çok daha gelişmişi olan Ben Bilmem Eşim Bilir'i yayınlıyor zaten.

Evet, o varken bu gereksiz duruyor ama salı 23:15'de 10+ share alabilir belki...

Program burada da yayinlaniyor, reytingleri gayet iyi ama burada bir O Ses Türkiye gibi izlenmedigini de söyleyebilirim..

Kim sunacak bunu. Ertem Doğan grubundan istifa etti.

Kanal D baktı bu sene zorlanmaya başladı 2.ciliğe düştü hemen program bombardımanı yaptı.

Kim sunacak bunu. Ertem Doğan grubundan istifa etti.

Kanal D baktı bu sene zorlanmaya başladı 2.ciliğe düştü hemen program bombardımanı yaptı.

Sanırım hazırda bekletiyormuş programları, bu hafta 3, haftaya da 1 program başlayacak geç saatte, tüm gün birinciliğine katkı sağlayabilir...

Valla yeni yetenek birini bulsalar şahane olur, bakınız İlker Ayrık...

İlker Sunabilirmiş Gine 2 Sürpriz Olabilir