Kazanmak İçin 1 Dakika Yakında !

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15
Puanı
259
Kazanmak İçin 1 Dakika Çok Yakında Kanal D'de Başlıyor !

DetayResimHandler.ashx

Kazanmak İçin 1 Dakika ekranda alt bantlarla tanıtılmaya ve başvurular alınmaya başlandı...

Programı eskisi gibi Ertem Şener'in sunup sunmayacağı ve programın hangi gün ve saatte ekrana geleceği merak konusu...

Geçen sezon Salı 23:15'de yayınlanıyordu...

Son düzenleme:
Ertem Sener'in sunacagini sanmiyorum açikcasi.

Cumartesi pt-1de yayınlandığında izliyordum. Güzel bir programdı ama şimdi Bbeb var ve Cumartesi yayınlanması imkansız. Salı pt-2 uygun bence de.

Ertem Şener sunarsa (sanmıyorum sunacağını) iyi oranlar alır ama Ertem Şener'in sunacağını sanmadığımdan kötü oranlar alır bence. :)

Ertem Şener sunarsa (sanmıyorum sunacağını) iyi oranlar alır ama Ertem Şener'in sunacağını sanmadığımdan kötü oranlar alır bence. :)

Ertem Şener'den daha iyi biri de çıkabilir belki piyasaya, İlker Ayrık tamamen sürpriz bir isimdi mesela...

İzleneceğini pek sanmıyorum vasat bir programdı kanımca. Kanal D bu programın çok daha gelişmişi olan Ben Bilmem Eşim Bilir'i yayınlıyor zaten. :)

İzleneceğini pek sanmıyorum vasat bir programdı kanımca. Kanal D bu programın çok daha gelişmişi olan Ben Bilmem Eşim Bilir'i yayınlıyor zaten. :)

Evet, o varken bu gereksiz duruyor ama salı 23:15'de 10+ share alabilir belki...

Program burada da yayinlaniyor, reytingleri gayet iyi ama burada bir O Ses Türkiye gibi izlenmedigini de söyleyebilirim..

Kim sunacak bunu. Ertem Doğan grubundan istifa etti.

Kanal D baktı bu sene zorlanmaya başladı 2.ciliğe düştü hemen program bombardımanı yaptı. :D

Kim sunacak bunu. Ertem Doğan grubundan istifa etti.

Kanal D baktı bu sene zorlanmaya başladı 2.ciliğe düştü hemen program bombardımanı yaptı. :D

Sanırım hazırda bekletiyormuş programları, bu hafta 3, haftaya da 1 program başlayacak geç saatte, tüm gün birinciliğine katkı sağlayabilir...

Valla yeni yetenek birini bulsalar şahane olur, bakınız İlker Ayrık...