Kazanmak İçin 1 Dakika Hangi Güne Alındı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,360
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ozelhaber.gif

Kanal D'nin beğenilen yarışma programı Kazanmak İçin 1 Dakika'nın yeni günü belli oldu. Buna göre program bundan böyle Cumartesi 20.00'de ekranlara gelecek. Keşanlı Ali Destanı ise 21.00'de başlayacak...

çok ama çok kötü bi hamle kanal d den beklemezdim.hem yarışma programı için hemde keşanlı için kötü oldu

Valla kanal d keşanlı aliden vazgeçmiş gbi görünüyor... dizinin ratingleri biraz düşebilr... bu durum yarışma içinde ii olmamış kazanmak için bir dakikada galiba kim tutar bizi gbi olacak..

Kesanli Ali Destani'nin reytingini az da olsa düsürtür bence fakat 1 saat sürdügü için pek de fazla düsürtmez.

ok ama çok kötü bi hamle kanal d den beklemezdim.hem yarışma programı için hemde keşanlı için kötü oldu takas katiliyom berbat bir hamle

Bence Kanal D, Cumartesi akşamları biraz yükselebilir bu hamleyle. Eğer yükselemezse hemen vazgeçerler zaten. Denemeye değer diyorum ben :)

Kanal D'nin bu kararda diretmeden hemen geri adım atması gerek. Bu hamlenin iyi olabileceğini düşünüyordum ama çok kötü oldu. Acilen bu hafta değiştirmeleri gerek Keşanlı Ali ile Kazanmak İçin Bir Dakika'nın yerini. Yoksa özellikle Keşanlı Ali için işlerin telafisi zor olacak...

Kanal D'nin bu kararda diretmeden hemen geri adım atması gerek. Bu hamlenin iyi olabileceğini düşünüyordum ama çok kötü oldu. Acilen bu hafta değiştirmeleri gerek Keşanlı Ali ile Kazanmak İçin Bir Dakika'nın yerini. Yoksa özellikle Keşanlı Ali için işlerin telafisi zor olacak...

bence iş işten geçti 1 haftada olsa reytingi yükselmez

bence iş işten geçti 1 haftada olsa reytingi yükselmez

1 haftalık kayıpten pek zarar olacağını düşünmüyorum. Salı veya Perşembe PT2'ye Keşanlı'nın tekrarını koyar izlettirir Kanal D. Ama bu hafta değişmesi şart. Yoksa izleyici tamamen kayacak diğerlerine...

1 haftalık kayıpten pek zarar olacağını düşünmüyorum. Salı veya Perşembe PT2'ye Keşanlı'nın tekrarını koyar izlettirir Kanal D. Ama bu hafta değişmesi şart. Yoksa izleyici tamamen kayacak diğerlerine...

bide hafta sonu baya bi yapım var.izleyici illaki kayacak bide keşanlı çok iyi reyting alan bi yapım değil yani geç başlama erken başlama vs. şansı yok :D