Kayserispor'dan Barcelona'ya!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,223
Puanı
1,060
1632410006874.png

Kayserispor'un genç futbolcusu Emre Demir, Barcelona'ya transfer oldu!

Süper Lig'de Kayserispor forması giyen Emre Demir, 2019 yılında Kayserispor formasıyla Gençlerbirliği karşısında takımını takımını beraberlik golünü getirdiği gün 15 yaşındaydı ve Süper Lig tarihinin en genç golcüsü olmuştu. Dikkatleri üzerine çeken 17 yaşındaki futbolcu Emre Demir, 2 milyon euro + bonuslar karşılığında Barcelona B takımına transfer oldu. 2027'ye kadar anlaşma sağlanan oyuncu, mevcut sezonu Kayserispor'da geçirecek. Genç oyuncunun Barcelona'daki serbest kalma bedeli ise, 400 milyon euro.

• İlginç
Reactions: Gerekli24
Vay canına helal olsun, inşallah başarılı olur. Yani takımının başarısız olduğu dönemde en iyisi olarak dikkat çeker. Yoksa Barcelona'nın başarısına duacı olacak değiliz. :A

Başarılar. Barcelona olmasa bile La Liga`da kendine yer bulacaktır. 400 milyon euro bonservis bedeli koymaları neden bu kadar sükse yaptı anlamadım. Real Madrid, Barcelona, genellikle yeni kontrat imzaladıklarında böyle anormal bonservis bedelleri koyuyor zaten.

Başarılar. Barcelona olmasa bile La Liga`da kendine yer bulacaktır. 400 milyon euro bonservis bedeli koymaları neden bu kadar sükse yaptı anlamadım. Real Madrid, Barcelona, genellikle yeni kontrat imzaladıklarında böyle anormal bonservis bedelleri koyuyor zaten.
Herhalde her ihtimale karşı önlem alıyorlar. La ligada zorunlu diye biliyorum serbest kalma bedeli koymak.

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
@Gerekli24: "Ya kardeşim ben burada üniversite kazanmak için çalışayım, çabalayayım. Benden iki yaş küçük çocuk gitsin, Barcelona B takımına transfer olsun. Olacak iş değil! Adaletin yok dünya, adaletin!"

@Gerekli24: "Ya kardeşim ben burada üniversite kazanmak için çalışayım, çabalayayım. Benden iki yaş küçük çocuk gitsin, Barcelona B takımına transfer olsun. Olacak iş değil! Adaletin yok dünya, adaletin!"
Ne yapayım futbol böyle :A Adaletin yok dünya diyeceğim daha başka şeyler olur :A

• Güldürdün
Reactions: Araf