Kayra Zabcı 'Ağlayan Gelin' Kadrosunda! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,691
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

TRT 1'in Bozdağ Film imzalı yeni dizisi 'Ağlayan Gelin' için geri sayım devam ediyor.

Yönetmen koltuğuna Yıldız Aşanboğa ile Emre Bahadır Çırakoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı yapımın kadrosuna son olarak güzel genç oyuncu Kayra Zabcı dahil oldu.

Feyyaz Şerifoğlu, Sinan Tuzcu, Ekin Mert Daymaz, Sinem Öztürk, Meral Çetinkaya, Doğukan Polat, Bala Atabek, Noyan Uzer, Merve Şeyma Zengin ve Sidar Tublek gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri tüm hızla devam ediyor.

Ağlayan Gelin, yakında TRT 1'de!

Reactions: Angelica
Bu dizi tutacak mı merak ediyorum.

Bu oyuncuyu da ilk kez duydum, soyismi ilginçmiṣ @12.Adam

Reactions: 12.Adam

Büyük Selçuklu'da oynadı. TRT'den ayrılmamış oldu yani. Ekran için ilgi çekici bir görüntüsü var ama ilk oyunculuğuydu sanırım Selçuklu dizisi. Oyunculuğu gelişir ise kadın oyuncular arasında sivrilebilir.

O zaman patlamıṣ mısırları hazırlıyoruz ve beklemeye geçiyoruz. 🍿

Daha önce Canım Annem, Doğduğun Ev Kaderindir, Sungurlar, Küçük Gelin gibi dizilerde rol almıştı. İlk dizisi değil yani Alparslan: Büyük Selçuklu.

Daha önce Canım Annem, Doğduğun Ev Kaderindir, Sungurlar, Küçük Gelin gibi dizilerde rol almıştı. İlk dizisi değil yani Alparslan: Büyük Selçuklu.
21 yaşına göre dizi sayısı iyi o zaman. Bu söylediğin dizilerin hepsinin kadrosunda var mıydı yoksa konuk oyuncu oldukları var mı?

21 yaşına göre dizi sayısı iyi o zaman. Bu söylediğin dizilerin hepsinin kadrosunda var mıydı yoksa konuk oyuncu oldukları var mı?
Canım Annem'de baştan sona oynamasa da 100 küsur bölüm oynamıştı ama günlük diziydi. Diğerlerinde ise birkaç bölüm oynadı sadece.

Bu da var
( ayrıca Best Child Model of the World yarışmasında birinci olmuş)