2018 Kaybedenler Kulübü Yolda - Film Yorumları

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,527
Reaksiyon puanı
9,532
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
2013866-871884603.jpg


Kaybedenler Kulübü Yolda (2018)

Tür: Komedi, Dram
Senaryo: Mehmet Ada Öztekin
Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin

Oyuncular:
Nejat İşler
Yiğit Özşener
Hande Doğandemir
Merve Çağıran
Rıza Kocaoğlu
Sarp Akkaya

Filmin Konusu

Kaan ve Mete Olimpos'ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul'a doğru yola çıkarlar. Ancak yolculuğun iki beklenmedik misafiri daha olacaktır. İstanbul'a doğru ilerlerken, hayat onlara yolun, yolculuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi ilerlemediğini, bir kez daha ve oldukça sert bir biçimde gösterecektir.

Filmin Fragmanı

 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Yaklaşık 1 ay önce ilk filmini izlemiştim, dün arkadaşlarla bu filme gideceğimizi kararlaştırınca sabah kalkıp bir daha izledim ilk filmi. Ardından sinemada 2. filmi izledik. Sinemada 3 kişiydik, yani sadece biz vardık. Koca salon bize özeldi, güle güle bağıra çağıra izledik filmi. Hep böyle boş salonda olmayı istemişimdir. :D

Filme gelirsek güzeldi, ilk filmi gibi İstanbul'da geçmiyor. Akdeniz-Ege koylarını geziyoruz, manzaralar baya güzeldi. Finalini İstanbul'da yaptı. Hande Doğandemir çok iyi olmuş, çok beğendim. Gaye karakterini canlandıran kız da iyiydi. Erkekler hiç değişmemiş, ilk filmden 1 ay sonra çekilmiş sanki. 7 yıl sonra aynı rol helal olsun dedirtir. Mehmet Ada Öztekin'in başarısı da gözardı edilemez tabi, çekimler iyiydi. :bhr:

İlk filmi gibi değildi ama güzeldi dediğim gibi. Cinsellik bu filmde daha azdı, ilk filmdeki gibi fazla değildi. Radyo yayını da azdı, bence filmin en büyük eksikliğiydi. İlk filmdeki o radyo yayınları bana göre efsane yaptı, bu filmde baya az vardı.

Filmin en büyük komedisi Rıza Kocaoğlu'ydu tabi ki, sesli güldük onun sahnelerine. :Z

Sevda ve Kaan'ın son sahnede birleşeceğini düşünürken tamamen ayrılmaları kötü oldu. :(

Böyle karanlık filmleri evde izlemeyi sevmiyorum, sinemada tadı oluyor. :) Müzikler ve şarkılar da güzeldi. :X

7/10