39 bölüm süreceği açıklanan dizide tüm olayların arkasında isim kim sizce?
@yakup09 @Forumdash @mrt-06 @sokak sanati
@yakup09 @Forumdash @mrt-06 @sokak sanati
bence o değil bu bölüm o tv de konuşurken patron falko ya tv yi aç diye mesaj attı @yakup09 öyle oldu dimiAslı Enver (diziyi izlemiyorum ordaki adını da bilmiyorum)
çok totalik düşünüyon ilk bölümden beri şüpheler onda o ka basit olmamalıO kel adam.
Falko kim bilmiyorum da, dizi 13 bölüm mü? 39 bölüm mü? Reytinge göre belli olacakti sanırsambence o değil bu bölüm o tv de konuşurken patron falko ya tv yi aç diye mesaj attı
bu torpille 100 bölüm bile sürer kanal d hangi dizide 75 dk reklam vermiyorFalko kim bilmiyorum da, dizi 13 bölüm mü? 39 bölüm mü? Reytinge göre belli olacakti sanırsam
Şopar.bence o değil bu bölüm o tv de konuşurken patron falko ya tv yi aç diye mesaj attı @yakup09 öyle oldu dimi
çok totalik düşünüyon ilk bölümden beri şüpheler onda o ka basit olmamalı
12 den vuruş, tam anlamıyla öyle oldubence o değil bu bölüm o tv de konuşurken patron falko ya tv yi aç diye mesaj attı @yakup09 öyle oldu dimi
çok totalik düşünüyon ilk bölümden beri şüpheler onda o ka basit olmamalı
Arkası sağlam, 3 sezonu devirir 3 reytinglebu torpille 100 bölüm bile sürer kanal d hangi dizide 75 dk reklam vermiyor
bence çocuk kendi kendini kaçırttı
ikizi okızıl kız ölmemişmiydi bugün bir sahnede gördüm
sadece uyudu kötü bişi olmadı adam vicdana geldi karısını öldürdü yayok artık adamın yatağında ne işi vrdı
hee tamamsadece uyudu kötü bişi olmadı adam vicdana geldi karısını öldürdü ya