Kayıp Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
165
Kayıp 18 ekim cuma günü saat 20:00 da ekrana gelecek.Bu değişklil bir haftalığına mı yoksa yalan dünya gelecek haftadan itibaren başka günemi gelir bilinmez ama kanal d de daha çok değişim gelebilir.

bencede

haydi kanal d delirdi

Ben demiştim Yalan Dünya yayınlanmayabilir bu yüzden 1 hafta 20.00`de yayınlanacak. Ama eğer gerilerde kalırsa Kanal D köpürecek.

Ve Kanal D Yalan Dünyayı yine Pazartesiye alırsa ben köpürürüm.

Ben demiştim Yalan Dünya yayınlanmayabilir bu yüzden 1 hafta 20.00`de yayınlanacak. Ama eğer gerilerde kalırsa Kanal D köpürecek.

Ve Kanal D Yalan Dünyayı yine Pazartesiye alırsa ben köpürürüm.
içimden bir ses salıya alıncak diyor

Yalan Dünya Pazartesiye gelir. Fatih güle güle.

İyi oldu bu, kısa bi özetle başlar dizi.
eğer totel 5 ab 6-7 alırsa kanal yalan d yı pt-2 ye koyabilir

Bence hatalı bir karar hazır iyi oranlar alıyorken değiştirilmemeliydi saati. Medcezir geçecektir reytinglerde.

İyi oldu bu, kısa bi özetle başlar dizi.
eğer totel 5 ab 6-7 alırsa kanal yalan d yı pt-2 ye koyabilir
Totalde 5, A/B`de 6-7 alma ihtimali kaç sence? Bence 0 %.

Yalan Dünyayı niye PT2`ye koysun, o kadar düşük reytingli dizileri varken.

Medcezir'le Kayıp'ın kitleleri benzer ve Kayıp'ın pt-1'de şansı yok o yüzden. Umarım Kanal D Yalan Dünya'nın gününün değişmesine ortam hazırlamıyordur. Bayramda önemli kararlar verilecek gibi.

Pazartesiye gelebilir Büyük ihtimalle @EveN ne diyosun yoksa bir haftalıkmı sadece

Medcezir'le Kayıp'ın kitleleri benzer ve Kayıp'ın pt-1'de şansı yok o yüzden. Umarım Kanal D Yalan Dünya'nın gününün değişmesine ortam hazırlamıyordur. Bayramda önemli kararlar verilecek gibi.
Yalan Dünya zaten güçlü A/B halkası olduğu için başı dertte sürekli. Kanal D`nin jokeri oldu gitti, sürekli tutmayan dizilere o yetişiyor...

Pazartesiye gelebilir Byük ihtimalle @EveN ne diyosun yoksa haftalıkmı sadece
Yukarıda yazdığım mesaja + ekliyorum.

Bence değişmeyecek ama Kanal D bu herşey olabilir. Bayram için ara verdiğini düşünüyorum. Ama Kanal D`nin bilindik jokeri Yalan Dünya, hangi dizi tutmasa yerine geliyor...

Yalan Dünya zaten güçlü A/B halkası olduğu için başı dertte sürekli. Kanal D`nin jokeri oldu gitti, sürekli tutmayan dizilere o yetişiyor...
Yani. Hangi güne alınırsa alınsın ab'de 6-7 reytingi garanti. Fatih yerine gelme olasılığı da var geçen seneki gibi Pazartesi'yi kurtarmak adına ama bu sefer de Cuma risk altında olur. Kayıp'ın pt-1'de alacağı oran 3-4 bence daha fazlası olmaz. Beyaz Show daha iyi gider Kayıp'tan.

kanal d totali kurtarma peşinde
pazartesi
çalıkuşu
galip derviş
salı
yalan dünya
çarşamba
Aşk
merhamet
perşembe
fatih
intikam
cuma
kayıp
beyaz show
cumartesi
güneşi beklerken
ben bilmem eşim bilir
pazar
Arka sokaklar
@ehsan7000 nediyorsun buna böyle bir durum olabilir diyor

Son düzenleme:
bu akil... adamlari CEO yapsan boyle olur.
Medcezir i total de karagul AB de yalan dunya zorluyor bu bir.
2- kayip , galip derviş gibi bir dizi ne kadar geç okadar iyi.
3-saçma bir karar.
4-beyazin şakasi yetti.
5-kanal D de kirmizi alarm.
6-

İçimden bir ses Yalan Dünya ile Fatih'in yer değiştireceğini söylüyor. Fatih cuma gününe alınırsa oranlarını arttırır bence.

Ek olarak Cuma en kötü ihtimalle 2. olur Yalan Dünya ama Pazartesi en iyi ihtimalle 3. olur, daha kötüsü de var, O Ses'in özeti çok iyi izleniyor...

Kanal D bu sene gerçekten kendinde değil. Yalan Dünya komedi dizisi. Komedi dizilerinin özeti her zaman fazla izlenir. Bir araştır istersen bu dizinin özetinin 9 almışlığı var, en düşük özet reytingi ise 4-5. Bu diziye niye özet vermezsin?

İntikamın da özeti ne işse iyi izleniyordu. Onu da kaldırdılar...

SM-N900 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free

Bir haftalık içindir bu, Yalan Dünya gayet iyi gidiyor 20:00'da..