'Kayıp Prenses' Tekrarları ile Star TV'de!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
ozelhaber.gif

IeeTj3g9kPRcMbDGH6k31cgK.jpg

2008 yılında ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve 2009 yılında Star TV ekranlarına transfer olan , baş rollerinde ; Yıldız Çağrı Atiksoy , Sinan Sümer , Taner Ertürkler , Selin Dilmen ve Nazlı Ceren Argon gibi isimlerin yer aldığı fantastik çocuk dizisi Kayıp Prenses tekrarları ile Star TV ekranlarında olacak.

Focus Film'in yapımcılığını üstlendiği , 29 bölümden oluşan dizi hafta içi her gün 08:30 ile 10:00 saatleri arasında yayınlanacak.

Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece FavoriForumum.net'e link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalananlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.

aklıma ağustos için iyi fikir verdiniz dicem taksim tv ye bu diziye benzer bir dizi koymam bana kabus gösteren tek sihirli dizi

Kayıp Prenses Tekrar Star TV'de

ATV'den Star TV'ye geçen Komedi ve fantastik dizi Kayıp Prenses tekrar bölümleri ile geri dönüyor.

Focus Film imzalı çocuk dizisinde yayınlandığı dönem çocuklar tarafından çok sevilmişti dizi 29. bölümü ile final yapıp bitirilmişti.

Şimdi sevilen fantastik dizi tekrar bölümleri ile Star TV'de izleyenleri ile buşacak. Sevilen dizi hafta içi her gün 8.30'da Star TV'de.

StpyM6Z2il04KOiS6pp0jOTY.jpg

KAYIP PRENSES | HAFTA İÇİ HER GÜN 8.30'DA STAR TV'DE

- - - Ekleme - - -

Bölümleri İle desem daha iyidi. :D @xBUGRAx

Star'da oynadigini hic hatirlamiyorum nedense bu dizinin. Bunda Merhamet'te ki kiz oynuyordu sanirim. (?)

İyi oranlar elde edebilecegini sanmiyorum ama pompy icin sevindirici bir haber. 😉

Yaz geldi, sihirli diziler yeniden ekranlara döndü.

Allah'tan stajdayım da o saatlerde, izlemem. :D

Ramazan ayında da uyuyor olurum. :D