Kayıp 1. Bölüm Yorumları

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,686
Puanı
1,060
Kayıp 1. Bölüm Yorumları bu konudan yapılabilir. 20.00'da Kanal D'de!

Çok beğendim diziyi bir 20 Dakika havası vardı benim için 20 Dakika boşluğunu doldurdu dizi :D

Dolunay Soysert favorim oyunculuğu harika. :)

çok beğendim, kalite konuşuyor adeta. oyunculuklarda çok başarılı ama ben daha aksyonlu bekliyodum. neyse ki irfan şahin dedi 3. bölümden sonra tempo büyük tırmanma yapıyomuş diye :)
2. bölüm tanıtımı çıktı. neler oluyor öyle:) baya bi meraka düştüm

Medcezir'i izledim netten az önce. Şimdi sıra Kayıp'ta. Bakalım beklentilerimi karşılayacak mı.

dizide oyunculuklarç ok iyiydi :D favorim hizmetçi kadın çok iyi oynadı :F @yatutarsa @yakup09
ilk bölümde senaryoyu ele vermediler bakalım neler oalcak :X

Son düzenleme:
Kayıp'ı izliyorum az önce komiğime giden bir sahne oldu.😀

Aya karşı telefon kırma sahnesi.:)Ne fantezisi varmış o sahneyi çekerken Yönetmenin anlamadım.:F

İnsan yakmak tam bir vahşet +13 lazım bu diziye.:(
Bu saahne görünce içeriği ile de pt1 dizisi olmamalıymış.:(

Son düzenleme:
Dizi çok güzel ama medcezirde güzel absi totalden daha iyi gidecektir ama ilk bölüm daha aksiyonlu bekliyordum galiba öngösterim beklentimi artırmış olablilir.

Az önce izledim diziyi beğendim.İlgimi çekti.

Beklendiği gibi Oyuncular çok iyi.Aslı Dolunay hatta kaçırılan çocuk bile çok güzel ve inandırıcı oynamış.

Tüm karakterlerde bir soru işareti var bu çok çok güzel ama Son ve 20 Dakika kadar çok uzatmasalar iyi olur.

Yönetmen çok iyi ama bazı yerleri sırf çekmek için çekmiş havası var.Aya karşı telefon kırmak çok mantıksız geldi.:D

Sonra Parmak sahnesi İnsan yakma çok pt1 dizisinde olabilecek şeyler değil.Dizi çekilirken bile pt2 için çekilmiş bence.Bu sahnelere ceza gelebilir.

Başka İlker Kaleli'yi pek beğenmedim hatta tek beğenmediğim kişi o.:(

2. bölümü bekliyorum ve olayları daha fazla karıştırmak yerine çözmelerini istiyorum.:)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy