Kayıp Şehrin Yönetmeni Cevdat Mercan Neden Diziden Ayrıldı?

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Kayıp Şehrin Ünlü yönetmeni kanalın dizinin saati ve günüyle sürekli oynadığı için ayrıldıgı dedikosu yayılmıştı ama asıl sebep kanal d nin dizinin senaryoya müdehale etmesi oldugu ortaya çıktı. Dizide Seher ile siyahi erkek Daniel'in aşklarını kanal yönetimi yüzünden sonlandırmak zorunda kaldığını söyleyen Cevdat Mercan ve bu yüzden diziden ayrılırken son dakika golü atarak diziden ayrıldı. Daniel karakteri için, Seher'in organize ettiği 'Daniel Yeko için adalet' kampanyasına dizinin yönetmeni de imzasını atan. Cevdat Mercan Diziye'de son imazası çakarak diziden ayrıldı.

kanal neden bitirmek istesin ki o karakteri?

- - - Ekleme - - -

bana bu seferki dedikodu da komik geldi.

siyahi biriyle beyaz bir türkün yakınlaşması pek hoş karşılanmaz dı biraz beyaz türklükten kaynaklı bişey

Irkçı olma ihtimali sıfır bence kanalın.Halktan da tepki yoktu sosyal medyada.

Eğer böyle bir durum varsa çok saçma çıkarılması.Biz izleyiciler Daniel'ı sevmiştik ve çok iyi rol yapıyordu.Gerçekten yazık oldu!

Irk ayrımcılığı yapılacak olsaydı baştan böyle bir karakter diziye koyulmazdı diye düşünüyorum ki bence yakışıyorlardı.

Abi senarist isi birakmiyoda , yonetmen mi birakiyor?? Bence bu durumda işi birakmasi gereken kisi senaridtler olmasi gerekiyo olmazmi ?? Garip cidden.. Hele kanal d'nin boyle bi teklif yapmasi daha sasirtici..

İşin aslını öğrenemeyeceğiz sanırım,her biri birbirinden komik dedikodularla yetineceğiz.Bu ihtimal ilk ihtimalden bile zayıf.

tarkan ın şarkısindan gelsin dedikodu dedikodu neyse söylentiler reyting haberi mi artık televole mi yayınlanıyor hala. ayrıca daniel ın ölümü diziyi 2bölmdûr göturtuyor mantıklı karar alinmış gene

Dedikoduların kaynağı ortaya çıktı.Dizideki Meryem karakteri,Daniel karakteri öldükten sonra Meryem'in kızı Seher tarafından başlatılan imza kampanyasına ırkçılığa hayır manasında imza atmış.Bu imza sırasında ekranı donduranlar imza listesinde yönetmen Cevdet Mercan'ın adını da görmüş.Bu imzadan yola çıkarak da kanalı suçlayalım demişler.Ne alaka.Ben bu hikayeyi yazan senarist olsam ve aynı zamanda duruşumu belli etmek istesem o listeye imzamı atabilirdim,ben senaryoma ihanet mi etmiş olurdum bunu yaparak?Bir de ilk akla gelen sanat yönetmeni tarafından rastgele isimlerin o kağıda yazıldığıdır,yönetmen özellikle istememiş de olabilir.İşte o ünlü kare(Cevdet Mercan sondan ikinci):
de0lsn.jpg