Kayıp Şehir'in Bitirilmesinin Arkasındaki Neden Ne?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,061
Merhaba herkese.Bugün köşe yazımda Kayıp Şehir'in bitirilmesinin arkasındaki nedenleri anlatmak ve siz değerli forum üyeleriyle tartışmak istiyorum.Kayıp Şehir dizisi ilk olarak bildiğiniz üzere Cuma günü 22:00'da yayınlanmaya başlamıştı ve ilk günden beri gayet iyi reytinglerle yayın hayatına devam ediyordu.Gerek konusu ki bu konu çok önemli Türkiye çapında ilk kez işlenen ve ilk kez bir dizide gördüğümüz travesti karakteriyle sevgili Ayta Sözeri rolünü başarıyla götürüyordu.

Yine benim özellikle dikkatimi en çok çeken konulardan biri ki gayet önemli bir konuydu siyahi mültecilerin hayatını gözler önüne serdi Kayıp Şehir.Aynı zamanda eski olaylardan da 6-7 Eylül olaylarına ki siyasi bir üslupla eleştirildiğini de dizinin bazı bölümlerinde gördük.Şimdi nasıl oluyor da böyle bir dizi bitiriliyor.

Dizinin bitirilmesinde acaba düşen reytinglerin etkisi mi yoksa bu bahsettiğim olayların etkisi mi var burası biraz düşündürücü.Ayrıca Daniel karakterinin diziden çıkarılması da bu olaya aslında birazcık açıklık getirebiliyor.Kayıp Şehir farklı senteziyle,farklı yaşantılarıyla reyting anlamında olmasa da olayları gözler önüne serebilen bir dizi olması sebebiyle diğer dizilerden daha bir farklıydı benim gözümde.Kayıp Şehir'in günü o kadar çok değiştirildi ama Pazartesi günü reytinglerin düştüğü görüldüğü halde herhangi bir atak daha yapılmadı.Kanal D neden bu dizinin arkasında durup ki kendi dizisi olduğu halde bitirme kararı aldığını anlayabilmiş değilim.Dizisine gerçekten sahip çıkmak istese gün değişikliğine kesinlikle gidebilirdi.Son söz olarak dizinin bitirilmemesi gerekliydi,ekranda farklı işleri her zaman göremiyoruz,çok yazık oldu!!!

Sizlerinde değerli fikirlerini bekliyorum arkadaşlar...

Bende üzüldüm bitirilme kararı alınmasına ve çok şaşırdım. Kayıp Şehir konusuyla çok farklı bir dizi devam etmesi gerekiyordu. Kanal D 'nin böyle bi kararı neden aldığını hala anlamıyorum dizi bi ara cuma günü zirveyi 0,01 'lik bi fark ile kaçırmıştı. Yazık oldu gerçekten.
Bu arada yazın güzel olmuş deniz :)

Bende üzüldüm bitirilme kararı alınmasına ve çok şaşırdım. Kayıp Şehir konusuyla çok farklı bir dizi devam etmesi gerekiyordu. Kanal D 'nin böyle bi kararı neden aldığını hala anlamıyorum dizi bi ara cuma günü zirveyi 0,01 'lik bi fark ile kaçırmıştı. Yazık oldu gerçekten.
Bu arada yazın güzel olmuş deniz :)

Teşekkür ederim :)

kanal d diziyi bitirmek için herşeyi yaptı 6-7 alan dizi 3-4 günde pazartesi bile 6 yı geçiyodu 9.30 da dizi mi başlatılır

kanal d diziyi bitirmek için herşeyi yaptı 6-7 alan dizi 3-4 günde pazartesi bile 6 yı geçiyodu 9.30 da dizi mi başlatılır
Doğru söylüyorsun takas.Dediğim gibi zaten gerçekten arkasında durmak isteseydi diziyi hemen gün değişikliğine atabilirdi.

kayıp şehir perşembe 6-7 alıyodu pazartesiye attılar 6 yı geçti gelir gelmez dizinin bi kitlesi var ve reytingleri çok iyiydi kanal d bozuk para gibi harcadı izleyenlerine yazık

O saydığın sebepler yüzünden bitmesi imkansız. 2006 2007 fln olsaydı olabilirdi ama 2013'te o sebepten bitmez bence.

O saydığın sebepler yüzünden bitmesi imkansız. 2006 2007 fln olsaydı olabilirdi ama 2013'te o sebepten bitmez bence.

Bizim 2013'ümüz de pek normal sayılmaz Xantier.Bu ülkede her şey mümkün.Neden o zaman Daniel karakterini saçma bir senaryoyla diziden çıkardılar.Çıkmaması lazımdı kesinlikle.Neden hala dedelerinin aklına gelen o olayları diziye yansıtmıyorlar artık.