Kayıp Şehir'i Nasıl Bir Uygulama Kurtarır?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,265
Puanı
1,061
Arkadaşlar herkesten yorum bekliyorum.Lütfen konuyla ilgisiz yorumlarda bulunmayalım,sadece diziye yönelik yorumlar.Dizi hangi gün ve hangi saatte başarılı gider sizce?

Perşembe olsun. Saati farketmez. Vadi'nin alternatifi olmadığı için mutlak bi izleyicisi olur yine. Ama Acun geldiği için Perşembe de pek iyi olmayabilir.

Bence Pazartesi günü 20:00'a alınmalı ve Yalan Dünya 22:00'da başlatılmalı.

Zoe bir iş Kanal D açısından. En iyisi diziyi başka kanala transfer etsinler

Başka kanalla ilgisi yok.Ancak günü çok iyi seçilmeli.Saat muhakkak 20:00 olmalı ki bunu bu haftaki reytinglerle gördük.Pazartesi için tehlike çanları fazlasıyla çalıyor.Hem Kayıp Şehir düşüyor,hem Yalan Dünya.

ancak yayından kaldırılırsa kurtulu kanal d'nin elinden
)))))

Yalan Dünya bu A/B reytingleriyle hayatta PT2`ye gönderilmez. A/B kanal için daha önemli. Yalan Dünya`nın A/B`de aldığı oranları yeri değişen hiçbir dizi Pazartesi alamaz. Bana sorarsanı eski düzene dönsünler derim. Yalan Dünya Cuma 20.00, Kayıp Şehir 21.30, Beyaz Show 23.30 olsun. Ben de isterim ki, Yalan Dünya A/B`de zirveyi tekrar alsın. Ama imkansız. Çünkü, Arka Sokaklar`ı Cumadan çekmez.

artık ölmüş dizi hiçbir sey kurtaramaz

Yayından kalkmasın bence.Ciddi anlamda takip ettiğim tek dizi ki bu dizi gerçekten bu oranları haketmiyor,izlediğim için demiyorum.Dizinin günüyle,saatiyle oynaya oynaya bu hale getirdiler reytingleri.Yine söylüyorum,en iyisi Kayıp Şehir'in Pazartesi 20:00'da yayınlanması.Zaten Yalan Dünya'nın belli kesim izleyicisi var ki o saatte daha iyi gider eminim.

Kanal D'nin suçu. Bu kadar çok dizi yapmasaydı böyle olmazdı.

Final yapmamalı.Dediğim gibi izlenilebilir bir yapım ama gerekli şansı vermediklerini düşünüyorum deneklerin.

Kanal D diziyi kurtarmak için uğraşmıyor çünkü kanal için fazlalık durumunda. Fakat reytingleri kötü olmadığı için öyle ya da böyle sene sonunu görür gibi ama gelecek sezon bence imkansız.

yakında yayından kaldırılır