Kayıp Şehiri Başka Kanallar Kabul Etmedi !

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
285
BAŞKA KANALLARA SUNULDU

Kanal D'nin Pazartesi akşamları yayınlanan ve kısa zaman sonra Final yapacağı açıklanan dizisi Kayıp Şehir D Yapım tarafından başka kanallara sunuldu.

DİZİ PAHALI BULUNDU !

Başka kanallarla görüşen D yapım görüşülen kanallar tarafından olumsuz cevapla sonuçlandı. Gerekçesi ise şöyle ;
Dizinin maliyetinin oldukça yüksek olması.

GALİP DERVİŞ PAZARTESİ !

Dizinin bitmesinin ardından Kanal D pazartesi günü için Ünlü Amerikan dizisi “Monk”tan uyarlanan, Engin Günaydın’ın yeni dizisi “Galip Derviş”, dizisini pazartesi yayınlamaya karar verdi .

100920121529432748535_2.jpg

Son düzenleme:
D Yapım genelde dışa dizi vermiyor. O yüzden Kayıp Şehir'in hayranları için üzücü bir haber. Maliyet'in de yüksek olması ayrı bir dezavantaj dizi için. :)

Yalan Haber olma ihtimali yüksek. D Productions Yıllarca sadece kendi kanalına yani Kanal D`ye dizi yaptı Bir de Star Doğan Holdingdeyken Star`a dizi yapıyordu. Başka kanallarla hiçbir zaman çalışmadı. Çalışmaz da.

Zamanında Geniş Aile, Doğuş Grubu'nun Star TV'yi satın almasının ardından yayınlanmaya devam edilmişti. Bir tek onu hatırlıyorum. Bu dediğimde çok fazla sürmedi zaten. Kısa sürede dizi yayından kaldırıldı, yani final yaptı. :)

Galip Dervis'in kesinlikle Yalan Dünya veya Kayip Sehir'den fazla Reyting alacagini düsünmüyorum Pazartesi günleri. Kanal D resmen kiyim yapiyor. Yalan Dünya, Kayip Sehir, yeni olarak Umutsuz Ev Kadinlari ve simdide baslamadan Galip Dervis'i atese atiyor.

Yazik.. gercekten cok yazik. Anlasilan o ki Arka Sokaklar birkac sezon daha devam eder. Intikam zaten gelecek sezon devam eder, benim gözümde iyi gitmeyen ÖBGZK'de uzatilir.

Galip Dervis'in kesinlikle Yalan Dünya veya Kayip Sehir'den fazla Reyting alacagini düsünmüyorum Pazartesi günleri. Kanal D resmen kiyim yapiyor. Yalan Dünya, Kayip Sehir, yeni olarak Umutsuz Ev Kadinlari ve simdide baslamadan Galip Dervis'i atese atiyor.

Yazik.. gercekten cok yazik. Anlasilan o ki Arka Sokaklar birkac sezon daha devam eder. Intikam zaten gelecek sezon devam eder, benim gözümde iyi gitmeyen ÖBGZK'de uzatilir.

Öbgz uzama ihtimali yok Salı gününe FATİH Dizisi gelir

Hayranları için üzüldüm açıkçası belki Show alabilirdi ama ilgilenmemiş her zaman ki gibi.

Eğer D Yapım gerçekten diziyi kanallara sunduysa Star Tv alablirdi. Perşembe için iyi alternatif.

Kayıp Şehir'e çok yazık ettiler çok.Diyecek söz bulamıyorum.Umarım hatalarından dönerler.

Umarım Final Olmaz Çok Yazık Oldu ! Bunu Hiç Haketmedi Hatalarını Anlarlar Umarım

Okuduğum en gerçek dışı konu.1)Bir iç yapım şirketi sadece kendi kanalına proje üretebilir,başka bir kanalla görüşemez.2)İlk madde bir şekilde mümkün olsa bile hiç bir kanal kendi ekranında başka bir kanalın reklamını yapmaz.Yani d productions logosuyla başka kanalda yayın yapılamaz.Kayıp Şehir'in başka bir kanala geçmesinin tek şartı yapım şirketi değişikliği,bu da Türkiye'de nerdeyse hiç görülmüş bir şey değil.Kısacası konunun elle tutulur bir yanı yok.Kayıp Şehir bitse de ekranda olmaya devam edecek bu arada,tv2'de tekrarları olacak.TV2 dizi üretse Kanıt'i,Kayıp Şehir'i alabilirdi.

Aman bırakın bitirilsin Kanal D kendisi kaybedecek.Galip Derviş de tutmayacak o da bitirilir zaten.

D Yapim kendisi verecek degildi ki, dogru oldugunu sanmiyorum..