Kayıp Şehir'deki Düşüşün Nedeni

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
142,761
Puanı
1,061
Kayıp Şehir dizisi başladığından bu yana sürekli saati ve günüyle oynanıyor.
Dizi en düşük reytinglerini son olarak gittiği pazartesi gününde alıyor.
Bunun nedeni olarak kanalın sık sık diziyle oynaması gösterilse de aslında sorunun temelinde başka bir olay var.
Dizinin senaryosu son zamanlarda çok değişti,izleyiciler de bu durumdan rahatsız.
Dizi ilk başladığında farklı tarzı ile dikkat çekiyordu ama son zamanlarda klasik çizgiye kaydı.
Dizinin ana konunsu Kadir ve İrfan'ın Aysel'e aşkı oldu.
İleriki bölümlerde iki kardeş Aysel için mücadele edecek gibi.
Daha önce Lale Devri,Unutulmaz,Yaprak Dökümü gibi pek çok dizide işlenen durumun Kayıp Şehir gibi bir dizide işlenmesi dizinin izleyici kitlesinde büyük rahatsızlık yarattı takip ettiğim kadarıyla.
Umarım dizinin senaryosundaki bu gidişata müdahele edilir ve dizi baştaki havasına döner.

Haklı olabilirsin Emre.Ama bunun gün ve saatlede çok ilgisi var.Senaryo basit bir senaryo değil çünkü Aysel ne kadar istese de Kadir ile beraber olmak bunu engellemeye de uğraşıyor.Aynı zamanda Kadir'i de etkileyen Zehra var.Senaryo bence ivme kazandı ve gün nedeniyle iyi reyting alamıyor.

dediğim olay da bu iki kardeş aynı kıza aşık bu çok klasik kş izleyicisi bunu istemiyor bence çünkü perşembe ya da cuma pzt çok da kolay değildi oradakinden en fazla 1 reyting falan düşmeliydi

Güzel bi saptama yapmışsın. Ama ben kadir ve ayseli daha çok yakıştırıyorum ve bence böyle daha güzel oldu

Ama şöyle bir durumda var.Kayıp Şehir ile Karadayı izleyicisi benzer hemen hemen.Hal böyle olunca ve saati de 21:30 olunca otomatikman ilk başlayan yapım daha avantajlı oluyor.

Ama şöyle bir durumda var.Kayıp Şehir ile Karadayı izleyicisi benzer hemen hemen.Hal böyle olunca ve saati de 21:30 olunca otomatikman ilk başlayan yapım daha avantajlı oluyor.

zaten 21.30 da başlamıyor neredeyse 22 de başlıyor cumadan pek farklı değil
karadayı kş gelince ondan izleyici çalıp çok fazla artmadı ki

- - - Ekleme - - -

Güzel bi saptama yapmışsın. Ama ben kadir ve ayseli daha çok yakıştırıyorum ve bence böyle daha güzel oldu

genel olarak facedeki twitterdaki yorumlar böyle insanlar farklı şeyler istiyor