Kayıp Şehir Yeni Gününde Başarılı Olabilir Mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
159
Ben Yinede 6 reyting Alır Diyorum, iki gruptada..

Total 4-5 AB de 5-6 Reyting alır. Başka bir kanalda olsa bu oranlarla başarılı sayılırdıama Kanal D ye yetmez.

düşünün bi, perşembe günü sadece vadi ve kayıp şehir var adam akıllı,yani ya vadi izlencek,yada kayp şehr,vadi sevmeyenler kayıp şehre kayıcak, 6 reyting alır diye düşunuyorum,vadinin yarısı..

düşünün bi, perşembe günü sadece vadi ve kayıp şehir var adam akıllı,yani ya vadi izlencek,yada kayp şehr,vadi sevmeyenler kayıp şehre kayıcak, 6 reyting alır diye düşunuyorum,vadinin yarısı..

Vadi yi izlemeyenler onu izleyecek demek saçma olur. Çünkü TV de sadece 3-4 kanal yok, o zaman aynisi UEK da da olmaliydi ama insanlara zorla birşeyi izletemezsin. Cuma günü PT2 de 6-7 Reytingi zor alan dizi Perşembe PT1 de 6 Reytingi geçemez.

Vadi yi izlemeyenler onu izleyecek demek saçma olur. Çünkü TV de sadece 3-4 kanal yok, o zaman aynisi UEK da da olmaliydi ama insanlara zorla birşeyi izletemezsin. Cuma günü PT2 de 6-7 Reytingi zor alan dizi Perşembe PT1 de 6 Reytingi geçemez.
UEK 4,57 felan alıyor Kayıp Şehir Kesinlikle Perşembe Daha Güçlü Ve Başarılı Olur Zaten Kanalında Planı Bu ! Kayıp Şehirin Dayanabileceğini Bilyolar :)

Bence gayet başarılı gidebilir.İzlenilebilirliği olan sağlam bir dizi.En azından ben Perşembe günü rahatlıkla izlerim :)

kayıo şwhir cumadan iyi bir kitle ile geliyor hem perşembe günü klasi kakana l d izleyiicleri hemd e kendi kitlesi var:D

Huzur Sokaği'na dayanamadı KVP karşisinda mı geçer not alıcak? Star film veriyor..Neden KVP izlemeyen biri "aaaa bugun Kayp şehir varmiş ona bakım" desin? Hem kaç bölüm olmuş... Bu yuzden acar star'da film izler.UEK en azından gelen bi geçen seneden bilinen reytingi var UEK geçe sarkacak ve yeni bölüm oldugu için daha iyi reyting alır...

Bence Kanal D bazı dizilerini yayından kaldırıp yenilere yer açmak istiyor. Kayıp Şehir ve Umutsuzlar'ın bileti kesildi. İkisini de gönderecekler. Ya da Beren'in dizisi gelince Kayıp Şehir'i tekrar pt2'ye gönderecekler.