Kayıp Şehir Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu psottu düzgünce uslupluca yazıyorum dahada bişey yazmam heralde...

Herkes kendini biliyor..Bunu sana samimi söyluyorum bak.Senin postlarinda bir şeyi fark ettim (aslında bi kere daha söylemiştim) hep kendini övüyorsun.Başkalarina bir hiçmiş gibi davranman ancak kendini tatmin etmendir...İşte bu yuzden senle fikirlerimin uyuşmadiğini anladiğim için senin yorumlarina cevap yazmıyordum taki düne kadar...Ben postlarimda dizileri programlari eleştiririm sen ne yapıyorsun kişiye hakaret derecesinde söylemler yapıyorsun.(bunu illa şikayet etmek gerekmez adminler neden ceza vermez onuda anlamadım ya BKZ:yukardaki post takas ile beni kıyas yaptiğin post) Eğer ben senin izlediğin bir yapımı eleştiriyorsam aynısı sende yap..Kimse sana mimar mısın? diye sormadı...Bu tur övgü dolu sözlerin sende kalsın.Ne beni ilgilendirir nede forumu...

Son düzenleme:
Buda demektirki Intikam özetsiz veya cok kisa bir özetle yayinlanacak...

forumda herkesi severim sayarım, taki bu yakubu gördükten sonra...kara listemde olan kişilerden birisin artık, şu yazdıgı mesajlara bak ya...
kendini bir halt sanan ama şu mesajlarından sonra hiç bir halt olmadıgın açık ve net...daha ögrenecen çok sey var kocum senin

Ben bu forumda kendimi ovmem, bi bugun sana yaptim o da tasma noktasiydi , hic bisrmey olmayan insanlar bisey gibi gozukunce , acayi komik oluyo.. Ben bu komiklige gelemiyorum. Herkez kendi limitini bilecek, benim bu forumda ilk yorumlarima bak , hepsi seviyeliydi. Ama zaman la buyuk bi grup kisiye gore hedef aldiginda normal olarak etkiye tepki geliyor. Benim msj gende obgzk yada kayibi ovme var, ben bi gunde surda uok su lab'dan soyle yaptim yok su sunum dan en iyisini aldim gibilerinden bisey yazmadim. Ya sen cidden cevap vermek icin cvp veriyosun , ne okudugun beni ilgilendirnez diyosun , ama yok kayip bile olamazsin , su kadarain soyle bile degilsin diyerek zeki'lik alaninda beni yargiliyosun karar veriyosun ama ne okudugun beni ilgilendirmez diyosun. Sen ne dedigini bilmiyosun.

- - - Ekleme - - -

İyiler hep cekilmezler zaten baskalari tarafindan, kendimi bi halt saniyorum var mi diycegin ? Hem sen nesin ya yok kara liste falan.. Ve inan senden 100 bin kat sey ogrendim ve biliyorum inan..

İlerleyen haftalarda gün değiştirecektir diye düşünüyorum. Neden mi? İntikam dizisi özetle birlikle 23.15 gibi bitecektir ve böylece Kayıp Şehir gün değiştirecektir. Gerçi başka gün kalmadı neredeyse.

Dizinin saati normal ama diziyle çok oynuyorlar umarım kötü etki yaratmaz.Çünkü bitmesini gerçekten istemem bu dizinin.Ekranda kaliteli işler pek yokken Kayıp Şehir derdimize derman oluyor

Dizinin saati normal ama diziyle çok oynuyorlar umarım kötü etki yaratmaz.Çünkü bitmesini gerçekten istemem bu dizinin.Ekranda kaliteli işler pek yokken Kayıp Şehir derdimize derman oluyor

Aysel var, daha ne dimi? Yürü be Aysel, kim tutar seni!

Forumda kendini hiç övermisin ya anca dizilere hakret etsen başka vasfın var mı bu forumda..
Yazdıgın mesajlardan belli kendini beğenmişliğin.
baban sana demediyse şu lafı düşünmek lazım oglum sana iyi ünilerde okuyamassın demedim ADAM olamasın dedim diye

seni tanımıyom bile senin neyini çekemicem ben ya saçma sapan konusuyon...
forumda bir halt sanman sana bişey kazandırmaz aksine değersizleştirir...
yaşın benden ufaktır benim hayat tecrubem kadar tecruben yoktur merak etme

otur adam akıllı dizini izle inatlasma milletle

Haha durup durup Aysel'e bağlıyoruz işi.Ya Gökçe Bahadır başarılı bir oyuncu ve şuanki konumu onu en başarılı noktaya taşıdı diyebilirim bu diziyle.Dizinin artık belirli bir izleyicisi var o yüzden bitirilmesini istemiyorum.Belki evlerinde reyting cihazı olmayan insanlar Kayıp Şehir'i izliyorlar.Yani bunun bir garantisi yok
Dizinin çok özel bir konusu ve senaryosu var Aysel sadece bir etken.

Bu Etemle İrfan'ın kardeşi niye kanka oldu deniz

Gökçe Bahadır olmasa zaten diziyi takan olmaz heralde.
Her neyse gerçekten iyi bir performans sergiliyor. Mesela o profesyonelce çekilmiş sahneleri her önüne gelen oynayamaz.
Çok başarılıda o sahnelerde, öpüşme sahnesi falan.

Bu Etemle İrfan'ın kardeşi niye kanka oldu deniz

Yatutarsa Ethemle Sadık kanka oldular doğru ama burada henüz izleyiciye açıklanmamış bir durum söz konusu.Neden birlikte takıldıkları.Daha öncesinde Ethem Sadık'ı kaçırmıştı arabayla sonra geri bırakmıştı.Şuanda neden bu durumdalar bende bunu çözmeye çalışıyorum.Belli olur yakında.

Arslan Bey haklısın tabiki Gökçe Bahadır'ın etkisi büyüktür diziyi izleyenler için.Ama ben şuna inanıyorum dizi boşlukta izlenen bir dizi değil.Eminim birkaç bölüm izleyen bir insan diziden etkilenecektir.Bu zamana kadar hiç boş dizi izlemedim en azından reyting anlamında

Tabi farklı bir dizi olduğunu söylemek lazım, bu tür diziler pek yok televizyonda.

Mavi yerlerde insanlari aşalıyorsun işte...Yine yapıyorsun..Ben önceki yorumda efendice uslupluca sende gördüğüm beni rahatsız eden yerleri yazdım kimseyi aşalamadım etmedim..Bu cok buyuk bi fark...Kırmızı yerler beni ilgilendirmez bende alıntı almişsin bana cevap vermişssin gereksiz yere yazmişsin..Sen benim hakkımda ne biliyorsun? HİÇ.Neye göre kime göre yargılıyorsun yada kıyas yapıyorsun...En önemlisi sana bu hakkı kim veriyor? Yeşil yer eğer sen öyle "sen boşssun" filan laflar etmesen bende sana KAYP kadar kaliten yok demezdim...Az cok ne yazdiklarimi biliyorsundur...Senin zamanla değişimin ben yokkenden başlamiş.Beni ilgilendirmez ben dizileri eleştirirm eğer hakaret edersem dizilere ederim şahsa özel hitap etmem...Neyse bundan sonra birbirimize ne atifta bulunalaım neden alinti yapalım..Eğer izlediğimiz dizilerimize laf söylersek diziler üzerinden "adam gibi" tartişalım.

Kayıp Şehir en farklı dizilerden diğerlerine benzemiyor Perşembe'ye geçene kadar kaçırmadan izliyordum.

Yakup seviyeyi baya bir düşürmüş ağır hakaretlerde bulunmuş Türkiye'nin en iyi üniversitesinde mühendislik okuyan biri nasıl oluyorda bu yorumları yapıyor biraz mantıklı atın be bilader.