reyiz çok yüksekten uçuyon bi sakin olkim liseliymiş
Sen benden daha fazla bilirsin kimin oldugunu, hayatin bu forumda geciyo banami soruyon??
reyiz çok yüksekten uçuyon bi sakin olkim liseliymiş
Sen benden daha fazla bilirsin kimin oldugunu, hayatin bu forumda geciyo banami soruyon??
yemişim gerçeğini ya taktığım yok
Eski gün ve saatinde yayınlanmalıydı bence.Yani Cuma akşamı PT-2'de.
Bunu psottu düzgünce uslupluca yazıyorum dahada bişey yazmam heralde...İstedigini istedigin gibi dusun.. Ben kendimi biliyorum , ve ayni derecede kendimle gurur duyuyorum.. Burdaki biri beni ovmus yada dusurmus, cok da onemli degil.. Bi kac kisi haric. Hele su gercekligin otesinde kimsenin , kimsenin basarisini cekemedigi su forumda kimsenin yorumu onemli degil...
Bunu psottu düzgünce uslupluca yazıyorum dahada bişey yazmam heralde...
Herkes kendini biliyor..Bunu sana samimi söyluyorum bak.Senin postlarinda bir şeyi fark ettim (aslında bi kere daha söylemiştim) hep kendini övüyorsun.Başkalarina bir hiçmiş gibi davranman ancak kendini tatmin etmendir...İşte bu yuzden senle fikirlerimin uyuşmadiğini anladiğim için senin yorumlarina cevap yazmıyordum taki düne kadar...Ben postlarimda dizileri programlari eleştiririm sen ne yapıyorsun kişiye hakaret derecesinde söylemler yapıyorsun.(bunu illa şikayet etmek gerekmez adminler neden ceza vermez onuda anlamadım ya BKZ:yukardaki post takas ile beni kıyas yaptiğin post) Eğer ben senin izlediğin bir yapımı eleştiriyorsam aynısı sende yap..Kimse sana mimar mısın? diye sormadı...Bu tur övgü dolu sözlerin sende kalsın.Ne beni ilgilendirir nede forumu...
forumda herkesi severim sayarım, taki bu yakubu gördükten sonra...kara listemde olan kişilerden birisin artık, şu yazdıgı mesajlara bak ya...
kendini bir halt sanan ama şu mesajlarından sonra hiç bir halt olmadıgın açık ve net...daha ögrenecen çok sey var kocum senin
Dizinin saati normal ama diziyle çok oynuyorlar umarım kötü etki yaratmaz.Çünkü bitmesini gerçekten istemem bu dizinin.Ekranda kaliteli işler pek yokken Kayıp Şehir derdimize derman oluyor
Ben bu forumda kendimi ovmem, bi bugun sana yaptim o da tasma noktasiydi , hic bisrmey olmayan insanlar bisey gibi gozukunce , acayi komik oluyo.. Ben bu komiklige gelemiyorum. Herkez kendi limitini bilecek, benim bu forumda ilk yorumlarima bak , hepsi seviyeliydi. Ama zaman la buyuk bi grup kisiye gore hedef aldiginda normal olarak etkiye tepki geliyor. Benim msj gende obgzk yada kayibi ovme var, ben bi gunde surda uok su lab'dan soyle yaptim yok su sunum dan en iyisini aldim gibilerinden bisey yazmadim. Ya sen cidden cevap vermek icin cvp veriyosun , ne okudugun beni ilgilendirnez diyosun , ama yok kayip bile olamazsin , su kadarain soyle bile degilsin diyerek zeki'lik alaninda beni yargiliyosun karar veriyosun ama ne okudugun beni ilgilendirmez diyosun. Sen ne dedigini bilmiyosun.
- - - Ekleme - - -
İyiler hep cekilmezler zaten baskalari tarafindan, kendimi bi halt saniyorum var mi diycegin ? Hem sen nesin ya yok kara liste falan.. Ve inan senden 100 bin kat sey ogrendim ve biliyorum inan..
Haha durup durup Aysel'e bağlıyoruz işi.Ya Gökçe Bahadır başarılı bir oyuncu ve şuanki konumu onu en başarılı noktaya taşıdı diyebilirim bu diziyle.Dizinin artık belirli bir izleyicisi var o yüzden bitirilmesini istemiyorum.Belki evlerinde reyting cihazı olmayan insanlar Kayıp Şehir'i izliyorlar.Yani bunun bir garantisi yokDizinin çok özel bir konusu ve senaryosu var Aysel sadece bir etken.
Bu Etemle İrfan'ın kardeşi niye kanka oldu deniz
Arslan Bey haklısın tabiki Gökçe Bahadır'ın etkisi büyüktür diziyi izleyenler için.Ama ben şuna inanıyorum dizi boşlukta izlenen bir dizi değil.Eminim birkaç bölüm izleyen bir insan diziden etkilenecektir.Bu zamana kadar hiç boş dizi izlemedim en azından reyting anlamında
O cemiyet anca ezilir. İnan senin kadar bos degilim, dun bi yerde eksi yorumunu buldum , oylemi ?? Sen suna hirs yapip 500 sayfa okuyupta buldum diyemiyosunda 😀d hem o kadar sayfa okuyup , hem her yere bos diye nitelendirdigin ve izlemedigin kayibi , tum yorumlarina sıkıstirman gosteriyo ki beni baya kale aliyosun.. 😀d ama inan su forumda sozlerin takasinkinden bile daha onemsiz benim icin. Seni benim muhatabim bile olamAzsin, bazi limitlerin benimkinden baya bi yerde...
Ben bu forumda kendimi ovmem, bi bugun sana yaptim o da tasma noktasiydi , hic bisrmey olmayan insanlar bisey gibi gozukunce , acayi komik oluyo.. Ben bu komiklige gelemiyorum. Herkez kendi limitini bilecek, benim bu forumda ilk yorumlarima bak , hepsi seviyeliydi. Ama zaman la buyuk bi grup kisiye gore hedef aldiginda normal olarak etkiye tepki geliyor. Benim msj gende obgzk yada kayibi ovme var, ben bi gunde surda uok su lab'dan soyle yaptim yok su sunum dan en iyisini aldim gibilerinden bisey yazmadim. Ya sen cidden cevap vermek icin cvp veriyosun , ne okudugun beni ilgilendirnez diyosun , ama yok kayip bile olamazsin , su kadarain soyle bile degilsin diyerek zeki'lik alaninda beni yargiliyosun karar veriyosun ama ne okudugun beni ilgilendirmez diyosun. Sen ne dedigini bilmiyosun.
- - - Ekleme - - -
İyiler hep cekilmezler zaten baskalari tarafindan, kendimi bi halt saniyorum var mi diycegin ? Hem sen nesin ya yok kara liste falan.. Ve inan senden 100 bin kat sey ogrendim ve biliyorum inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?