Kayıp Şehir Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet bundan oncekilerin de dilayi eziyodu hep...

Umarim pzt pt-1'e alinir pt-2 yede yalan d olsa cok iyi olur..

- - - Ekleme - - -

Sen kuzeyin rakamlarina cok iyi diyosun , ee kayip sehir kuzeyden yuksek aldigina gore cok normal oyle demesi

yakupmusun nesin ? dila düşmanımısın sen ?

Perşembeye gerçek idiaalı bi yapım geldi diye Vadiciler çıtır çerez tadinda atiştirmalık iştah kesici etkisi yaratan bir diziyi savunuyorlar
Perşembenin alternatif yapımı olmak için perşembe pt1'di...CUma günü pt1'deyken Dila Huzur Sokaği Kayp 3'ü bir kapişti sonuç noldu? Huzur 1 Dila 2 oldu...Kayp sofranızdaki salata gibidir sadece atişrirsiniz sizi doyurmaz..O yuzden Arka sokaklar pazartesiye alınır pt2'de de Kayp devam eder 2 reklam kuşaği vererek...

Netrs adam gibi konus, dila benim dusmanim bile olamaz, basit dizilerle ilgim yok..

- - - Ekleme - - -

Hadi sen git kapalilar cemiyeti huzurunu izle 😀d uzuluyorum bu halinize sizin..

o zaman sende gelip izlemedğin dizileri yok berbat yok rezil yok böyle şeyler diye gelip yazma.
saygılı ol diğer dizilere izlemiyosan izleme.ama adam gibi yorum yap

Bi dizinin günü ve saatiyle bu kadar da oynanmaz ki sonu yakın gibi

Hadi sen git kapalilar cemiyeti huzurunu izle 😀d uzuluyorum bu halinize sizin..

O cemiyet seni ezdi...Ne söylesen boşsun😀d
Dün ekşiyide kötuluyordun ama bi posttunu buldum nasılda ekşici kesilmiş😀d
yani senin dediklerinin bi önemi yok benim için...Sadece seviyeni düşürürsün...Biliyorsun zaten seni kaale almadiğimi...Kasma kendini...

o zaman sende gelip izlemedğin dizileri yok berbat yok rezil yok böyle şeyler diye gelip yazma.
saygılı ol diğer dizilere izlemiyosan izleme.ama adam gibi yorum yap

Karsimdaki adam gibi olursa , adamligida gorur benden!

- - - Ekleme - - -

O cemiyet anca ezilir. İnan senin kadar bos degilim, dun bi yerde eksi yorumunu buldum , oylemi ?? Sen suna hirs yapip 500 sayfa okuyupta buldum diyemiyosunda 😀d hem o kadar sayfa okuyup , hem her yere bos diye nitelendirdigin ve izlemedigin kayibi , tum yorumlarina sıkıstirman gosteriyo ki beni baya kale aliyosun.. 😀d ama inan su forumda sozlerin takasinkinden bile daha onemsiz benim icin. Seni benim muhatabim bile olamAzsin, bazi limitlerin benimkinden baya bi yerde...

Benim önceki posttumda sana laf çaktiğim senin adini yazdiğim senden alıntı yaptiğim filan sana değecek tek bi kelime göster...Beni kaale aldiğin burdan belli..Her senin dizini elştirdiğimde hemen atlıyorsun.Başka tabirlerde yazılırdıda senin gibi uslupsuz biri değilim çok şükür...Ben Kayp'ı eleştirdiğimde hemen atlama Kendini Kayp ile kıyaslama o bile senden kalite bi yapım...

yakup dediklerin yanlış hayatta en sevmediğim şey övmek sen başbakan olsan bile benim gözümde hiçsin reyiz bu laflarından sonra eksilere düştün artık

Sen sadece kendini öv!!! Bırak seni başkalari övsün sen kendini değil...

İstedigini istedigin gibi dusun.. Ben kendimi biliyorum , ve ayni derecede kendimle gurur duyuyorum.. Burdaki biri beni ovmus yada dusurmus, cok da onemli degil.. Bi kac kisi haric. Hele su gercekligin otesinde kimsenin , kimsenin basarisini cekemedigi su forumda kimsenin yorumu onemli degil...

Eski gün ve saatinde yayınlanmalıydı bence.
Yani Cuma akşamı PT-2'de.

sakin ol sakin

yakup dediklerin yanlış hayatta en sevmediğim şey övmek sen başbakan olsan bile benim gözümde hiçsin reyiz bu laflarından sonra eksilere düştün artık

Surdaki liseli gruplari , kendini bisey zannediyolar ki degiller.. Ben soyleyincemj suc oldu.. Sen zaten eksilerde oldugun icin , senin icin pek bi dusus yasanmaz...

Surdaki liseli gruplari , kendini bisey zannediyolar ki degiller.. Ben soyleyincemj suc oldu.. Sen zaten eksilerde oldugun icin , senin icin pek bi dusus yasanmaz...

reyiz çok yüksekten uçuyon bi sakin ol
kim liseliymiş

yemişim gerçeğini ya taktığım yok