Kayıp Şehir Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061

Kanal D`nin bu sezon Eylül ayında başlayan ve çok iyi reytinglerle yayın hayatına devam eden, D Productions imzalı dizi
"Kayıp Şehir" Saat değiştirdi. "intikam" dizisinin gelişiyle saat değiştiren dizi 22.15`e alındı!

Kayıp Şehir Yeni Bölümüyle 10 Ocak Perşembe 22.15`te Kanal D`de!

RevaN / ÖzeL HabeR

bir vadi kurbanı daha

bir vadi kurbanı daha
Vadi kurbanı mı? Vadiyi geçen dizi olunca şike var diyorsunuz, geçemeyince de kurban diyorsunuz. Diziler ne yapacaklarını şaşırdı. 3 daha yükselseydi Vadiyi geecekti dizi

İntikam İntikamını alır merak etme

yavaş yavaş geriye gidiyor önce cuma 20 de sonra cuma 22. 45 e sonra perşembe 20 ye şimdide perşembe 22 ye
))))))) artık bir kaç hafta sonra çarşambaya koyacak her halde

mantığa bak ne diyelim vadi ezmese saati değişirmiyidi

1KURTLAR VADISI PUSUATV21:00:0223:16:3116,0237,77
2KURTLAR VADISI PUSU (OZET)ATV19:59:1520:46:207,5318,87
3MEHMET ALI BIRAND ILE KANAL D HABERKANAL D19:00:0919:54:285,7715,74
4KAYIP SEHIRKANAL D20:12:1122:19:065,4712,93

3 daha yükselse geçecekti doğru ama özetini anca geçecekti hahahaha

Kanal D bunu iyice salladı...Kendi yapımı olmasaydı coktan bitirmişti..Sanırım dizinin fazla götürüsüde yok ama getiriside yok...4.oldu saat değiştirişi dimi? Beren reytingde istenileni verince yine günü ve saati değişecektir..Beren özet + yeni bölüm yayınlanmaya başlayınca bence pazartesi pt2'ye alınır...Karadayı O ses filan bitince anca reytingi artar ama olsun...Ben kaldırılması taraftarayım.Kanal D'nin hem prestijini düşürüyor hemde boşa masraf her yönüyle..hem reklamdan getiriside yok.Karagül Monk filan gelince bitirilir heralde?

dizi sadece 1 hafta sanırım 22.15te ekranlara gelecek nedense İntikam 2.bölümden itibaren özet vermeye başlar ve 23.15te başlar Kayıp Şehir

Ben anlamıyorum, amacına ulaşmadı dizi diyorlar. Totalde 7 reyting aldı dizi daha ne istiyorlar ki? 10 mu? 10 reyting o kadar kolay mı ki şıp diye her dizi alsın? Bu dizinin izleyici kitlesi sabit. Amacına da güzel bir şekilde ulaşmış

dizi sadece 1 hafta sanırım 22.15te ekranlara gelecek nedense İntikam 2.bölümden itibaren özet vermeye başlar ve 23.15te başlar Kayıp Şehir
O zaman yuh harbiden Kanıt dizisiyle kıyaslansın..Aldiği reytinglerde o zaman kimse demesin bu dizinin "boşluk dizisi olmadiğini kanıtladi" diye bi taraflarini yırtarcasına gülmesin....

Ben Saat Kaçta Olursa Olsun İzlerim İnşallah Kayıp Şehir İçin Herşey En İyisii Olsun Haftayı Merkala Bekliyorum

22:15 mi

O zaman Beren 2. bölümüyle özetsiz oynayacak :haha: :haha:

İntikam 3. Bolume ozetli baslar ve ben kanal d'nin bu diziyi harcayip 23.15'de baslaticagini sanmiyorum.. Dizi 7 reyting alan , bos diyenlere kapak yapan bi dizi..bence pzt 20.00 koysun 22.15'de de yalan d baslasin super olur o zaman.. Zaten umutsuzda kalkar artik..