Kayıp Şehir Pazartesi'ye Alındı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
Perşembe akşamları İntikam'ın başlamasıyla 22.30'a alındığı açıklanan Kayıp Şehir gün değiştirdi!

Kanal D'nin bu sezon ki sürpriz işlerinden Kayıp Şehir, Cuma gününden Perşembe'ye alınmıştı.

İntikam'ın yayınlanmaya başlamasıyla Kayıp Şehir, Pazartesi 20.00'de yayınlanacak!

17885d1350131487-kayip-sehir-5-bolum-full-izle-kay-p-ehir-istanbul.jpg

En mantıklı karar oldu ki beklediğim karar da buydu zaten.O saatte öbür yapımların karşısında ne yapar bilinmez ama umarım Kayıp Şehir'i bitirecek kadar düşmez reytingler.Yalan Dünya yüksek ihtimalle 22:00 da yayınlanır.

Simdi bu kararla intikam özetli mi yayin yapacak yoksa baska yapim mi konuldu persembeye ?

Yalan Dunya'ya Gülse Birsel'e yazık oldu:( Aman Beren'im PT1 ve PT2'yi kaplasında oda yeter bana :X:X

Belliydi zaten böyle olacağı. Ben söylemiştim akşam Perşembe devam etmesinin imkanı yoktu. Şimdi Pazartesi de zorlu bir gün ve Kayıp Şehir izleyicisi dizisiyle sürekli oynanmasından pek memnun olmayacaktır. Perşembe daha boştu Pazartesi ise daha zorlu bir gün. Fakat Yalan Dünya çok düşmeye başlamıştı. En azından totalde Yalan Dünya'ya göre daha iyi oranlar alacaktır...

iyi olmuş , total 6-7 ab 7-8 alır yalan dünyadan her 2. gruptada daha iyi gider

Kesinlikle Yalan Dünyadan Her İki Gruptada Daha da İyi Gider Zaten Kanald KAYIP ŞEHİR'e Güvendiği İçin Aldı Pazartesiye :)

Yalan Dünya'dan iyi gider ama Kanal D'yi yine pek memnun etmeyecektir, muhtemelen Özgü Namal'ın yeni dizisi pazartesine gelecek. :)

İste bu! Basindan beri bunu diyodum ve oldu :) iyi bi donuc elde edecektir 2 haftaya :)