Kayıp Şehir ile Yalan Dünya Yer Değiştirse Reytinglere Katkısı Olur mu?

21.50 şu anki düzende bir dizi için çok kötü bir başlangıç saati. Yer değişirlerse bu sefer Yalan Dünya da düşer iyice...

Netten zevk vermiyor ki ya
ama yine de bu reytingleri kesinlikle haketmeyen bir dizi.O Ses Türkiye bitince belki yükselirler

Öncelikle Yalan Dünyanın süresi çok düşmemiş. Dikkat ediyorum eski bölümleri de en fazla 90 dakika.

Yalan Dünya Cuma`ya alınmalı. Verdiğim Yetenek Sizsiniz örneği herşeyi ortaya döküyor.

Yalan Dünya Cuma özeti bile en fazla izlenen özet olup A/B`de 6 alıyordu. Neden çünkü Cuma komediye eksik bir gün. Ama Pazartesi komediden geçilmiyor. Cuma Totalde 5, A/B`de 8 reytingi geçer.

Arka Sokaklar Pazartesiye alınmalı. Ne O Sesler, Ne Yok böyle danslar geldi ama Arka Sokaklar yine aynı kaldı. Ne Ezeller geldi geçti.

Kayıp Şehir Perşembe PT2`ye alınmalı.

Evet @RevaN Cuma'ya gitmeli. Evet Cuma. Kesin cuma. Tabiki de Cuma. Cuma yani. 😱 Hala Cuma'da değil mi yoksa? 😱

Olur. Yalan Dünya'nin durumu çok kötü

Aslinda Yalan Dünya nin AB de aldigi Reyting fena degil, mesela bugün 6.5 Reyting almis ve bende su anda Kanal D Yalan Dünya nin yerine ne getirirse getirsin AB de bu Reytingi gecemez.

Kayip Sehir ise baska bir gün kesinlikle yükselir! Diziyi izlemiyorum ama dizi sIkI bir izleyici kitlesi kazanmis buna sosyal medyada sahit oldum! Ikincisi Dizi nin izleyici kitlesi Karadayi ile hemen hemen ayni ve o kitle iki dizi arasinda kalinca Karadayi yi secti...

Aynen katılıyorum Yasin.Zaten Kayıp Şehir'in alabileceği en iyi oran 7 oldu bu zamana kadar.Başka bir günde 6-7 arası alabilir yine.

zaten kanal D de kuzey guney - kayip sehir - umutsuz ev kadinlari - yalan dunya - oyle bir gecer zaman ki bu sezon bitecek ve kanal yeni sezonda daha iddali dizilere yer verecek fatih - merhamet - cevdet bey ve ogullari belikide bir ay yapim imzali bir dizi daha !

ama bu sezon gelirsek : bence kayipsehir persembe 22.30 olacakti yalan dunya cumartesi 22.30 da olacakti . bunlari izleyen kisim ab grubu ! Ab grubu da 22.30 dan sonra ! bir erkek bir kadin 23.00 5 reytig aliyor - yalan dunya ozaman 10 reytingi garanti alirdi!

yd etkilenmez total 4.5 ab 7.5 en iyi artık kş ye ne olacağı belli olmaz düşedebilir artadabilir