Yalan Dünya zaten A/B dizisi. Onun için önemli olan A/B. Kanal D`nin kendi yapımı. İzlemediğin için bilmiyorsun. İçinde bir sürü reklam bile barındırıyor dizi.Ama Revan şuan için totalde çok düşük gidiyor ve her hafta daha da düşüyor.Ab oranları da o kadar iyi sayılmaz eskiye göre.Bence Yalan Dünya,Kayıp Şehir'i de etkiledi çünkü Kayıp Şehir 6 reytinge kadar çıkabiliyordu saat 20:00'da.
Vadinin ne alakası var anlamadım. Yoksa Vadi Cuma ve ya Pazartesi akşamı yayınlandı da biz mi bilmiyoruz. Hayır İntikam yeterince meydan okuyor Perşembe A/B`de.Kanal D'nin yerinde olmak istemezdim açıkçası
Ne Vadi'ymiş arkadaş ya![]()
Olmaz hatta iki dizide daha kötüye gider
Vadinin ne alakası var anlamadım. Yoksa Vadi Cuma ve ya Pazartesi akşamı yayınlandı da biz mi bilmiyoruz. Hayır İntikam yeterince meydan okuyor Perşembe A/B`de.
Kayıp Şehir Perşembe gayet iyi reyting alarak 2. oluyordu.
Her şey. Veda'nın yayından kaldırılıp onun yerine Kayıp Şehir'in alınmasıyla başladı. Vadi olmasaydı Kayıp Şeihr hiç gün değiştirmeyecekti. Dolyısıyla Pzt'ye alınmayacaktı.
Hala sonuca ulaşmış değil![]()
Yalan Dünya hiç bir günde A/B`de düşük almaz alamaz. Bu zorlu günde bile A/B`de 6 alıyorsa A/B bu diziden vazgeçmiyor demektir. Tekrar Cumaya alınırsa 8-9`u görür o ayrı. Ancak Yetenek Sizsiniz bile Perşembe A/B`de 5-6 alınca, Yalan Dünyadan 8 beklemek yanlış olur. Heleki izleyici kitlesi O Ses ve Karadayı ile aynı neredeyse. Hepsi A/B yapımları.
Kayıp Şehir`in günü değişmeli. Çünkü, aksine zarara sokuyor Kanal D`yi 21.30`da. Yalan Dünya uzarsa Totalde de A/B`de de reytingi artar ama Kayıp Şehir A/B ortalamasını düşürüyor.
Kayıp Şehir için en uygun gün şu an Perşembe 22.30.
Arka Sokaklar Pazartesiye gelmeli.
Yalan Dünya Cumaya gitmeli.
Umutsuz Ev Kadınları da Pazartesi 23.00`te yayınlanmalı.
Yalan Dünyayı kaldırmaz Kanal D. Bu zorlu günde A/B`de 6yı geçiyor. Ne bekliyor ki Kanal D. 9 mu bekliyor?Iki diziyide bu gidis kaldirirlar. Yada ikisinide PT-2 yapacaklar oldu bitti.
Kayıp Şehir`in zaten saati o. Cuma 23.00`te Totalde zirveyi alacaktı neredeyse.Kayıp Şehir'i o saatte kimse izlemez![]()
Yalan Dünyayı kaldırmaz Kanal D. Bu zorlu günde A/B`de 6yı geçiyor. Ne bekliyor ki Kanal D. 9 mu bekliyor?
Haftasonu 11-12 alan Yetenek Sizsiniz bile Perşembe 5-6 arası bir şey alıyor.
- - - Ekleme - - -
Kayıp Şehir`in zaten saati o. Cuma 23.00`te Totalde zirveyi alacaktı neredeyse.
O saatte yayınlanırsa mesela ben izleyemem en basitinden![]()