Kayıp Şehir Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061

Kanal D`nin sır gibi saklanan dizisi Kayıp Şehir 14 Eylül Cuma 20.00`de Başlıyor !

RevaN / ÖzeL HabeR

Dizinin özeti:

Kanal D'nin sır gibi sakladığı Kayıp Şehir, 14 Eylül Cuma günü saat 20:00'da başlıyor. Kayıp Şehir, İstanbul'un arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingenelerin, travestilerin, hatta siyahların uğradığı ayrımcılığı, işçi ile emekçi sorunlarını ve sokak çocuklarının şiddet dolu dünyasını farklı bir dille gözler önüne seriyor. Hikayenin odağında mahalleye yeni gelen Karadenizli Toptaş Ailesi yer alıyor. Toptaşlar birbirine bağlı ve güçlü, tipik bir Karadeniz ailesidir. Bu ailenin ilk acı kaybı Meryem'in eşini, çocukların ise sevgili babalarını kaybetmesiyle başlar. Meryem ansızın 5'i erkek, biri kız 6 çocuğuyla dul kalır. Üstelik 80 yaşına merdiven dayamış kayınpederi de onlarla birlikte yaşamaktadır. 6 kardeşten en büyükleri İsmail 25, deli dolu bir çocuk olan İrfan 23, sorumluluk sahibi Kadir 22, tek kız çocuğu olan Seher 18, okumayı hiç sevmeyen Sadık 16 ve en küçükleri Hakan ise 8 yaşındadır. Üst üste yaşanan felaketler ve beklenmedik olaylar Toptaş Ailesi'ni yavaş yavaş zorunlu göçe doğru iter. Apar topar İstanbul'a gelen aile, hepsinden önce bu büyük şehre gelmiş olan
büyük oğul İsmail'in evine sığınılar. "Kayıp Şehir", Toptaş Ailesi'nin hayatta kalma mücadelelerini anlatırken, aynı zamanda İstanbul'un arka sokaklarında hayata tutunamamış insanların yaşadıkları dramı da ekrana getiriyor

Son düzenleme:
Beklenen oldu diyebiliriz. Yalan Dünya PT2'ye kaydı. İnşallah Yalan Dünya'nın süresi kısalır bu değişiklikle birlikte.

Beklenen oldu diyebiliriz. Yalan Dünya PT2'ye kaydı. İnşallah Yalan Dünya'nın süresi kısalır bu değişiklikle birlikte.
Yalan Dünya PT2`de ne kadar başarılı olur bilmem. Ama PT1`de devam etmeliydi bence. Sonuçta AB`de zirve şansı vardı

Yalan Dünya PT2`de ne kadar başarılı olur bilmem. Ama PT1`de devam etmeliydi bence. Sonuçta AB`de zirve şansı vardı

A/B'de hala zirve şansı var bence... Tabii Kayıp Şehir'in başarılı olup olamayacağı da soru işareti. Eğer başarılı olamazsa Yalan Dünya ile yer değişebilir.

Halen Var 22:00 da biter 24:00 ' a kadar yalan dünya izlenir güzel karar 2 diziye de başarılar .

kesinlikle başarılı olacak.. çok doğru bir tercih olmuş

A/B'de hala zirve şansı var bence... Tabii Kayıp Şehir'in başarılı olup olamayacağı da soru işareti. Eğer başarılı olamazsa Yalan Dünya ile yer değişebilir.
Kanal D`nin bu sene işi gerçekten zor yerleşim yapmak konusunda. Yalan Dünya Cumartesi olsun diyeceğim ama orda da AB`de şansı olmaz bence. Acun`un AB`si yüksek oluyor. Bence TNS`yi bekleyip öyle PT2`ye kaydırmalıydı diziyi

bu sene cuma günü tam kıyamet günü oldu bakalım hangi diziler sağ çıkacak benim tahminim dila hanım başta yer alır cumanın kaybedeni huzur sokağı olacak ve atv hayat devam ediyoru cuma gününden aldığı için bin pişman olacak huzur koçanı pt1 dizisi değil hatta bence dizi değil bakalım kaç hafta dayanıyor ..

kayıp şehir için pek umudum yok ama ilk üçe girebilir.. dila hanım zirvede yer alır feriha ikinci kayıp şehir üçüncü olur..

Kanal D bu kararı ani verdi galiba. 4 gün kala açıkladı zamanı. Her zaman en geç 1 hafta kalmış açıklanırdı zamanı

peki yalan dünyanın cuma gününden başka güne alınmış olma ihtimali yokmu ???

- - - Ekleme - - -

saat 03 te de yayınlasalarda umrumda değil rastlarsam izliyorum rastlamasam sorun yok
)
21 Eylül diye duyruldu zamanı. O da Cumaya denk geliyor
Cuma en iyisi. En azından Ab`de zirve şansı var

21 Eylül diye duyruldu zamanı. O da Cumaya denk geliyor
Cuma en iyisi. En azından Ab`de zirve şansı var

geçen sezon epey bir izledim bu sene geçen senenin oranlarından çok uzak kalacağı kesin ..pt2 ye alınması iyi olmuş ..

geçen sezon epey bir izledim bu sene geçen senenin oranlarından çok uzak kalacağı kesin ..pt2 ye alınması iyi olmuş ..
Geçen sene sona doğru düşüş yaşadı her dizi gibi. Açıkcası bu sene yükseliş bekliyorum.

Geçen sene sona doğru düşüş yaşadı her dizi gibi. Açıkcası bu sene yükseliş bekliyorum.

ben pek bişey beklemiyorum bu diziden konu kitlendi kendini tekrar etmeye başladı espriler zamanla bayatlıyor yani çok çabuk tüketti sermayeyi
) oysa avrupa yakasında daha uzun solukluydu ..

kayıp şehirin başarılı olacağını zannetmiyorum
yalan dünya abde zirvede olacaktır bence
beyaz show 23.30 gibi başlamalı zaten konuklar-reklam başlaması 12yi bulur

dila hanım totalde 1. olacaktır

yalan dünya pt2 ye alınırsa beyaz show ne olacak?