Kayıp Şehir dizisi yatak sahnesi ile çok konuşulacak!

Dizide sevişme sahnesi olmasına lafım yok.
Ama diziden önce böyle sahneleri ön plana cıkararak rating arttırma cabaları bana cok basit geliyor.
Gerekirse 1 rating al, sonuncu ol ama bunu yapma yani.

Vadiciler Yazıklar Olsun Moduna Girmiş

Geçenlerde de böyle bi haber açilmişti yine.Banyoda Çırıl Çıplak şarkı söylecek diye...Şimdi anladım.Önce adamla sevişecek sonra banyo yapacak.Dizi bildiğin kırmızı noktali yayınlanmali Beyaz Show'dan sonra.

- - - Ekleme - - -

Geçenlerde de böyle bi haber açilmişti yine.Banyoda Çırıl Çıplak şarkı söylecek diye...Şimdi anladım.Önce adamla sevişecek sonra banyo yapacak.Dizi bildiğin kırmızı noktali yayınlanmali Beyaz Show'dan sonra.

Öyle olacağını sanmıyorum, ikisi olacaksa bile birbirinden bağımsızdır...

Bu arada reytingi kesinlikle düşer dizinin...

Öyle olacağını sanmıyorum, ikisi olacaksa bile birbirinden bağımsızdır...

Bu arada reytingi kesinlikle düşer dizinin...
Ayrı olacak dediğin olay şöyle olabilir.Sevişen kadın müşterisinden eve gelmiştir o zaman banyoda şarki söylecektir
Görüyormusun dizi için öyle haber yapılmasa bile hiç izlemeyen birisi (ben genede arada bakıyorum) böyle senaryoyu kafasından uydurur.

Bu akşam izleyen birisi olursa eğer lütfen ne zaman sevişti ve neden? Ne zaman banyoya girdi neden? olarak cevaplasın

Dizinin başından beri hiç sevişme ve eve gelip banyo yapma sahnesi olmadı, şimdi de olacağını sanmıyorum.

Aysel hayat kadını gibi görünen ama icraatı olmayan bir kadın.

Yan yana yatıyorlar sadece, soyunmamışlar.

Dizinin başından beri hiç sevişme ve eve gelip banyo yapma sahnesi olmadı, şimdi de olacağını sanmıyorum.

Aysel hayat kadını gibi görünen ama icraatı olmayan bir kadın.

Ben diyorum ki futbolcu oğlanla sevişip onun verdiği hazla sex sonrasi içilen sigara yerine ÇIRIL ÇIPLAK şarkı söyleyecek

Yaziklar olsun nedir?
orhan baba senlikleri mi zannettiler bu konuyu

irfan yerine ben olsaydım bu sahnenin ses getirme ihtimali yüksekti bu haliyle ses getirmez

Reyting yüzüden kiliktan kiliga giriyorlar ya.. Birsey demiyorum.

Reyting yüzüden kiliktan kiliga giriyorlar ya.. Birsey demiyorum.
Yoo Neden İlla Cinsellik Olaylarını Hemen Reytinge Bağlıyorsunuz ? Seneryo Gereği Zaten Böyle Bir Şey Olmak Zorundaydı !!! Ayrıca Gayet De Güzel Reyting Aldı Bu Hafta Kayıp Şehir !

Yoo Neden İlla Cinsellik Olaylarını Hemen Reytinge Bağlıyorsunuz ? Seneryo Gereği Zaten Böyle Bir Şey Olmak Zorundaydı !!! Ayrıca Gayet De Güzel Reyting Aldı Bu Hafta Kayıp Şehir !

dini bütün arkadaşların bu sahnelerde abdesti bozuluyormuş
)

bazılarına göre cinsel hiçbirşey olmamalı dizilerde uyakında pepee bile aşık olacak nasıl bir dünyaları var