Kayıp Şehir Bitmemeliydi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Kanal D ekranlarında büyük umutlarla başlayan,başrollerde Gökçe Bahadır,İlker Kaleli,Nazal Kesal gibi oyuncuların yer aldığı ''Kayıp Şehir'' hakkında konuşmak istiyorum.

Dizinin oyuncuları bilindiği üzere o kadar ön plana çıkan kişiler değildi bu zamana kadar.Ama dizinin senaryosu ve seyirci ilgisi o kadar fazlaydı ki,oyuncular o kadar da sırıtmıyordu haliyle.Dizideki oyuncuların her biri ayrı ayrı rollerinin hakkını verdiler ki asıl başarıyı diziyi tek başına sırtlayan Aysel karakterine hayat veren ''Gökçe Bahadır'' oldu.Dizideki rolüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı başarılı oyuncu.

Kayıp Şehir,veda etti evet ama veda mı etti,veda mı ettirildi burası biraz meçhul işte.Final yapmayı hele bu kadar erken final yapmayı dizi kesinlikle haketmiyordu diye düşünüyorum.Reytinglerin istenen seviyede olmaması,dizinin fişini çeken etkenlerden en önemlisi.Ama sosyal medyada oldukça ilgi çeken başarılı dizi,büyük bir seyirci kitlesi yakalamayı da başarmıştı oysa ki,ta ki Pazartesi 21:30'a alınana kadar...

Show Tv transferi bir ara konuşuldu ancak bu da fos çıktı haliyle.Dizinin izleyicisine ve başta bana olmak üzere büyük bir saygısızlık yapıldı.Gerek müzikleriyle,gerek oyunculuklarla,gerek görmeye alışık olmadığımız farklı karakterli insanlarla karşımıza çıkmıştı ''Kayıp Şehir''.Siyahi mültecilerin yaşam mücadelesi gözler önüne serildiği gibi,apaçi tip insanların,travesti karakterin ve Tarlabaşı'nın arka sokaklarında yaşananları gözler önüne serdi başarılı dizi.Aynı zamanda 12 Eylül olaylarına bile değinmişti başarılı dizi ancak değeri ve kıymeti bilinemedi ne yazık ki.

Kayıp Şehir gün değişiklikleriyle adeta oyuncağa çevrildi ve hal böyle olunca dizi ister istemez düşüş yaşadı.Zaten gün değişimi,saat değişimi yaşayan tüm dizilerin bittiğini eminim tüm forum üyeleri de benim kadar biliyor.Dizi kalitesiz miydi?Hayır.Senaryo mu bozuktu?Ona da hayır.Oyuncular mı yetersizdi?Bu belki evet diye yorumlanabilir ama çok ünlü oyuncuların olduğu dizilerin bitirildiğini de görünce bu sebep de yersiz oluyor.Neydi diziyi bitiren?Kanal mı,senaryo mu?

Son söz olarak dizinin bitirilmemesi gerektiğini üstüne basa basa söylemekten başka elimden bir şey gelmiyor.Tam bir hüsran oldu dizinin bitirilmesi.Buradan tekrardan tüm dizi ekibi ve oyuncularına sonsuz teşekkürler.Herkes rolünü hakkıyla yerine getirdi.

oyuncular iyiydi :) ama pt 1 e kayınca pt 2 kadar izlenmeyeceği açıktı:)
ayrıca senaryo başta çok iyiyken seher in sevgilisi öldükten sonra klasik Türk dizisi entrikaalrına döndü dizi :)

oyuncular iyiydi :) ama pt 1 e kayınca pt 2 kadar izlenmeyeceği açıktı:)
ayrıca senaryo başta çok iyiyken seher in sevgilisi öldükten sonra klasik Türk dizisi entrikaalrına döndü dizi :)
aynen son haftalarda sanaryo biraz entrikaya bağlamıştı belki. özellikle kadir'in zorla evlenmesi falan alışık olduğumuz olaylardı ama son bir kaç bölümüyle epey toparlamıştı senaryo. irfan, aysel,duygu ve seherin diyalogları bile başlı başına yeterdi bize :) bitmemeliydi.

İyi bir senaryoyla girdi,dikkat çekti,ancak zamanla hikaye bitti,daha erken final olması daha doğru bile olabilirdi,şu an aklımda çok iyi bir dizi imajı yok.Senaryo,senaryo,senaryo,3-5 bölüm senaryoyla dizi başlatan yapımcıların suçu bunlar.

Bitti malesef bitti, taze bitti sayılır. :))))

Kanal D daha fazla zarar görmeden fişi çekti. :))))

Yazın için teşeklürler :)
bencede bitmemeliydi. Zaten kanalın yüzünden bu sonun yaşandığını herkes biliyor..

Artık Kayıp Şehir gibi projeler gelmez maalesef :(

kanal dnin yanlış hamlesi benim için iyi oldu pazartesi öglenciyim salı sabahcı çarşamba öglenci perşembe sabahcı cuma öğlenciyim üniversitede

pazartesi
saat 20 kayıp şehir
saat 23 kanıt
salı
öyle bir geçer zamanki
şanş kapıda
çarşamba
merhamet
kuzey ve güney
perşembe
yalan dünya
galip derviş