Kim ne yaparsa yapsın ben istersem eğer o iş çözülür... Kontrolü hiç bir zaman bırakmadım ve bırakmam... Gerekirse seni de leşdaşımı da SABARİZM'den atarım... Bu güç bende mevcut... @Sherlock @MasacRE
Kim ne yaparsa yapsın ben istersem eğer o iş çözülür... Kontrolü hiç bir zaman bırakmadım ve bırakmam... Gerekirse seni de leşdaşımı da SABARİZM'den atarım... Bu güç bende mevcut... @Sherlock @MasacRE
Sayın Gs'li dostumla istenmediğimiz yerde durmayız
Vah ki ne vah… Şu mesajlara bakın, öncelikle kimse SABARİZM’e sahiplik iddiasında bulunamaz. Adaşım dediğim, yoldaşımız dediğimiz adam adeta güç zehirlenmesi yaşamaktadır. Üstelik elinde de herhangi bir güç yokken, dolayısıyla bu adamın artık akli melekelerinin yerinde olmadığını söyleyebiliriz. Kurmuş olduğu bu birbirinden vahim cümleleri buna vermek istiyorum, aksi takdirde sayın Gs’li dostumun da dediği gibi çeker gideriz SABAR denen oluşumdan, tabii ki tamamen kendi isteğimiz ile…
Sayın Gs'li dostuma katılıyorum. SABAR'ı 4'ümüz bir araya gelip kurduk. SABAR kimsenin tekelinde değildir. Ha biz gidersek SABAR diye bir şey kalmaz ortada onu da diyeyimVah ki ne vah… Şu mesajlara bakın, öncelikle kimse SABARİZM’e sahiplik iddiasında bulunamaz. Adaşım dediğim, yoldaşımız dediğimiz adam adeta güç zehirlenmesi yaşamaktadır. Üstelik elinde de herhangi bir güç yokken, dolayısıyla bu adamın artık akli melekelerinin yerinde olmadığını söyleyebiliriz. Kurmuş olduğu bu birbirinden vahim cümleleri buna vermek istiyorum, aksi takdirde sayın Gs’li dostumun da dediği gibi çeker gideriz SABAR denen oluşumdan, tabii ki tamamen kendi isteğimiz ile…) @Maskeli Fedai @MasacRE
Adaşımız, yoldaşımız dediğimiz adam SABAR’ın sahibi sanıyormuş kendini sayın Gs’li dostum, dediğiniz gibi biz olmazsak SABAR da olmaz. Ancak gördüğüm kadarıyla bizim olmamız istenmiyor artık, yazık…Sayın Gs'li dostuma katılıyorum. SABAR'ı 4'ümüz bir araya gelip kurduk. SABAR kimsenin tekelinde değildir. Ha biz gidersek SABAR diye bir şey kalmaz ortada onu da diyeyim)) @MasacRE
Bir devir kapanıyor demekAdaşımız, yoldaşımız dediğimiz adam SABAR’ın sahibi sanıyormuş kendini sayın Gs’li dostum, dediğiniz gibi biz olmazsak SABAR da olmaz. Ancak gördüğüm kadarıyla bizim olmamız istenmiyor artık, yazık…) @MasacRE
Sayın Gs'li dostuma katılıyorum. SABAR'ı 4'ümüz bir araya gelip kurduk. SABAR kimsenin tekelinde değildir. Ha biz gidersek SABAR diye bir şey kalmaz ortada onu da diyeyim)) @MasacRE
Size ısrarla bu komik olmayan ve kaliteden eder olmayan içi ve altı boş goygoyu yapmayın dememize rağmen devam ettiniz... Ahlaki değerleri hiçe sayan ve komik olmayan o boş goygoy... Komik olsa neyse komik bile değil...Adaşımız, yoldaşımız dediğimiz adam SABAR’ın sahibi sanıyormuş kendini sayın Gs’li dostum, dediğiniz gibi biz olmazsak SABAR da olmaz. Ancak gördüğüm kadarıyla bizim olmamız istenmiyor artık, yazık…) @MasacRE
Bizim forum tarihinde görülmemiş eşsiz goygoyumuza içi boş demek..Size ısrarla bu komik olmayan ve kaliteden eder olmayan içi ve altı boş goygoyu yapmayın dememize rağmen devam ettiniz... Ahlaki değerleri hiçe sayan ve komik olmayan o boş goygoy... Komik olsa neyse komik bile değil...) O yüzden ben de gereken neyse onu yaptım, devam ederseniz ben de başka tedbirler alırım...)
Size ısrarla bu komik olmayan ve kaliteden eder olmayan içi ve altı boş goygoyu yapmayın dememize rağmen devam ettiniz... Ahlaki değerleri hiçe sayan ve komik olmayan o boş goygoy... Komik olsa neyse komik bile değil...) O yüzden ben de gereken neyse onu yaptım, devam ederseniz ben de başka tedbirler alırım...)
Bu adamın gerçek yüzü buymuş demek ki sayın Gs’li dostum, kendisinin başlatmadığı bir goygoy olduğunda böyle tepkiler verecekmiş demek… Ahlaki değerlere uzak olduğunu falan iddia etmiş bir de, hakaretlerine devam ediyor…
Forum tarihinde eşi benzeri görülmemiş goygoyları çıkartan kişi olarak söyleyebilirim ki tam olarak çöp bir goygoydu... Bu yüzden devam etmemeniz seviyeyi yukarı çekmek adına elzemdi...
Bize ahlaksız dedi herkesin içinde sayın Gs'li dostum..Bu adamın gerçek yüzü buymuş demek ki sayın Gs’li dostum, kendisinin başlatmadığı bir goygoy olduğunda böyle tepkiler verecekmiş demek… Ahlaki değerlere uzak olduğunu falan iddia etmiş bir de, hakaretlerine devam ediyor…) @MasacRE
Foruma geldiği ilk yılları unutmuş anlaşılan adaşınız olacak kişi sayın Gs'li dostum..Ne +18'i... Biz halka açık bir platformda asla böyle seviyesiz bir goygoy yapmadık yapmayız da...)
Ne +18'i... Biz halka açık bir platformda asla böyle seviyesiz bir goygoy yapmadık yapmayız da...)
Yalan dolan bu adamın yoldaşı olmuş artık sayın Gs’li dostum, goygoylarımıza da seviyesiz demeye devam ediyor üstelik…Foruma geldiği ilk yılları unutmuş anlaşılan adaşınız olacak kişi sayın Gs'li dostum..) Hala inkâr ediyor) @MasacRE
Foruma geldiği ilk yılları unutmuş anlaşılan adaşınız olacak kişi sayın Gs'li dostum..) Hala inkâr ediyor) @MasacRE
Asıl sizin unuttuğunuz şey ben hiç bir şeyi unutmam... Ve ben asla böyle seviyesiz, kalitesiz goygoylar yapmadım, yapmam da...Yalan dolan bu adamın yoldaşı olmuş artık sayın Gs’li dostum, goygoylarımıza da seviyesiz demeye devam ediyor üstelik…)
Sayın Gs'li dostum diyecek söz bulamıyorum bu hain adama..Yalan dolan bu adamın yoldaşı olmuş artık sayın Gs’li dostum, goygoylarımıza da seviyesiz demeye devam ediyor üstelik…)
Asıl sizin unuttuğunuz şey ben hiç bir şeyi unutmam... Ve ben asla böyle seviyesiz, kalitesiz goygoylar yapmadım, yapmam da...)
Hala dur durak bilmeden hakaret etmeye devam ediyor sayın Gs’li dostum, benim de artık bu haine diyecek sözüm kalmadı…Sayın Gs'li dostum diyecek söz bulamıyorum bu hain adama..) @MEnes
Oooh mis gibi oldu... Gerçekten rahatladım bu tepkiler karşısında...Hala dur durak bilmeden hakaret etmeye devam ediyor sayın Gs’li dostum, benim de artık bu haine diyecek sözüm kalmadı…)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?