Kavak Yelleri'nin Yeni Sezonu 21 Haziran Sali Başliyor !

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Kavak Yelleri'nde işler iyice arap saçına döndü. Bu sezon başında öldü sanılan Efe geri döndü ama sezon sonunu görmeden, herkesin gözü önünde gerçekten öldü. Gençler maceralı hayatlarına devam ederken, birden yayın kesildi, yapımcı şirket "yayına biraz ara verdik" diye bir açıklama yaptı. Bu açıklamanın üzerinden dört hafta geçtikten sonra, dün akşam itibariyle Kanal D ekranlarında "Kavak Yelleri çok yakında" bilgisi dönmeye başladı.

Kavak Yelleri, 7 Mayıs Cumartesi akşamı 160. bölümü yayınlandıktan sonra ara vermişti. Dizinin geri dönüşüyle yayın günü de değişmiş. Kavak Yelleri, 161. bölümüyle 21 Haziran Salı akşamı 23:00'da Kanal D ekranlarında olacak. Yani tam 6 hafta sonra...

Ilk sezon kadar iyi değil. Ilk sezon müthişti şimdi ben izlemem

Kavak Yelleri de yayınlanmadık gün bırakmadı. Şimdi de Salı'ya yerleşecekmiş
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin etkisiyle yüksek reytingle başlayabilir o gün ve saatte.
Kavak Yelleri'nin ilk sezonu efsaneydi. İkinci sezonu iyiydi ama sonrasında gerçekten çok bozuldu. Bu sezonun başında da Dağhan Külegeç ve Sarp Apak ikilisiyle ilk birkaç bölüm çok iyiydi ama bu durum da çok kısa sürdü.

Artık çok daha uzatmadan bitirmeliler

Evet Kavak Yelleri Geniş Aile gibi bir çok günde yayınlandı. Geniş Aile'nin tek yayınlanmadığı gün Perşembe günü.

Tamam , cıvıtmış olabilir bu dizi bende katılıyorum
Ama yinede izlenir 😉

Biticek zaten. Yaz için ellerınde tutuyorlar. Nedense gençlik dizileri kendini hemen bozuyor. Arka Sıradakilerde ilk sezon çok güzeldi bana göre ama sonra o da bozdu.