Kavak Yelleri'nden sonra nasıl bir rolle dönecek?

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
AKŞAM

'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı Mine karakteriyle şöhreti yakalayan Aslı Enver, son dönemde gelecek vaat eden genç oyuncuların arasına ismini yazdırdı. 5 sezon süren diziyle birlikte büyüyen ve olgunlaşıp genç bir kadın olan Aslı Enver, Kavak Yelleri'nin bitimiyle yeni projelere ve yeni karakterlere kapısını araladı. Genç oyuncu bundan sonra canlandıracağı karakterle Mine'yi unutturmak ve izleyiciyi şaşırtmak istediğini söylüyor.

- Mine karakteri kendinizi oyunculukta kanıtlama fırsatı yarattı mı yoksa sadece şöhret kapısını mı araladı?
Mine çok yönlü bir karakter olduğundan oynamak için bana oldukça geniş bir alan sağladı. Onun birçok ruh halini oynamak elbette benim hoşuma giden ve beni besleyen bir unsur oldu. Şöhret bunlarla birlikte gelen bir şey sadece... Ama Kavak Yelleri uzun zamandır emek verdiğimiz ve büyüttüğümüz çocuğumuz gibiydi.

- Çok ortada ve göz önünde yaşayan biri olmadığınız için karakterinizin Mine ile özdeşleştirileceğini düşünüyor musunuz?
Bu her oyuncunun başına gelen bir şeydir. Şimdilik Mine ile özdeşleştiriliyor olabilirim ama özel yaşantımda pek benzeyen yanlarımız yok. Kavak Yelleri bitti. Bundan sonra oynayacağım karakterle birlikte bu etki de azalacaktır.

- Yaklaşık 4 yılı aşkın bir süredir ekrandasınız. 'Artık büyüdüm ve oyunculuğa, hayata daha profesyonel bakıyorum' diyebiliyor musunuz?

Tabii ki. Zamanla insan olgunlaşıyor ve daha doğru kararlar veriyor. Bastığı yerin daha sağlam olmasını istiyor. Ben de geçen zamanla birlikte olgunlaştım ve daha çok kendime güveniyorum ama uç iddialarım da yok.


GEREKSİZ KONUŞMAK BANA GÖRE DEĞİL

- Konuşmayı seven biri misiniz? Televizyon programlarında insanlar sizi çok suskun buluyor.

Aslında hayır. Özel yaşantımda sürekli konuşurum. Hatta konuşmazsam çatlarım (Gülüyor). Fakat takdir edersiniz ki ekran ile özel yaşantım arasında oldukça fark var. Bu yüzden ekranda biraz daha suskun olmam bence son derece normal. Kamera önünde de konuşkan ve açığımdır ama sadece yeri gelince. Sadece soru sorulduğunda yanıt vermeyi tercih ediyorum. Benimle ilgili bir konu olmadığında kendimi ortaya atmak için gerekli olmayan şeyler söylemek bana göre değil.

- Çok sık röportaj vermiyorsunuz, özel bir nedeni var mı?
Ben genelde işimle gündeme gelmeyi seviyorum. Belki biraz alışılmış bir açıklama ama gerçekten bunun canlandırdığım karakterin de inandırıcılığını arttırdığını düşünüyorum. İsmimin işimle anılmasından son derece mutluyum.

SİNEMA FİLMİNDE ROL ALMAK İSTİYORUM
- Hiç yanlış kararlar verdiğinizi düşündünüz mü?

Hayir. Kararlarımdan mutluyum ki bugüne dek içinde yer aldığım her işle gurur duyuyorum. Aldığım kararlardan pişman olmadım.

- Kavak Yelleri sona erdi. Neler yapmayı düşünüyorsunuz?
Yeni teklifler var, ancak bir süre onları incelemek ve en az Kavak Yelleri kadar başarılı olacak birini seçmek istiyorum. Bir sinema filminde rol almayı çok istiyorum ama inandığım, güvendiğim bir proje olmasını istiyorum. Yeni projede insanları şaşırtmak istiyorum. Bir oyuncu için farklı karakterler oynamaktan daha güzeli yoktur.


MÜZİK HOBİ OLARAK KALACAK

- Geçmişte müzikle ilgilendiğinizi biliyoruz. Bu ilginiz hobi olarak mı kalacak, profesyonel hayata geçecek mi?

12 yaşına kadar İngiltere'de yaşadım. O dönemden bu yana müziğe hep bir ilgim oldu. Ama oyunculuk ağır basıyor. Müzik benim için sanırım hobi olarak kalmaya devam edecek.

- Tekrar İngiltere'ye gitmeyi düşünür müsünüz?
Tatil amaçlı evet ama yaşamak için Türkiye benim için en iyi seçenek. Burada sevdiklerimle ve yaptığım işle çok mutluyum.

- Geniş bir hayran kitlesine sahipsiniz. Sizi kimler seviyor?Belirli bir profil söyleyemem, çünkü her kesimden çok güzel tepkiler alıyorum.

- Ekranda kilolu göründüğünüzü düşünüyor musunuz?
Kesinlikle evet! Beni ekran dışında görenlerin ilk söylediği şey genellikle, 'Ne kadar zayıfmışsınız' oluyor. Ekranın ne yazık ki böyle bir handikapı var.

Ser verip sır vermiyor
Bir süredir yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu ile birlikte olan Aslı Enver ilişkisi hakkında sessiz kalmayı tercih ediyor. Birlikte gazetecilere yakalandıkları zaman objektiflere utangaç pozlar veren genç çift, 'İşimizle gündeme gelmeyi tercih ediyoruz' diyor.



y1pz7pd86khx39cwzqo7dexuu8.jpg
 

BesaleT

Emekli
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
30,415
Reaksiyon puanı
5,673
Puanı
1,061
Konum
***İzmiR***
güzel kız valla hayat bilgisinden sorna diğer bi tutan dizide rol aldı şuan için oynadığı diziler tutuyor :D