- Reaksiyon puanı
- 1,373
- Puanı
- 535
Kavak Yelleri diye bir dizi vardı hatırlar mısınız?İlk sezonu ile herkesin gönlünde taht kurmuş bir dizi.2.sezonuyla başarısını sürdürdü.Ama birşey oldu sanki.Dizi bozulmaya başladı.Belkide bana öyle geldi.Ama izlemek istemiyordum diziyi ve de bıraktım.
Anlatmak istediğimi anlamışsınızdır biraz.Dizi gayet iyi giderken bozulmaya başladı.Hayranları bırakmadılar diziyi bu gerçek.Ama dizi pekte iyiye doğru gitmiyordu.
Benim için efsanedir kavak yelleri.Her ne kadar sonradan beğenmesemde.Bir zamanlar Deniz'le Mine ne zaman birlikte olacaklar diye sabırsızlandığım günleri hatırlıyorumda ; şimdi bakıyorum Çocukları olmuş ve küçük yeğenimle aynı yaşta.
Her ne kadar diziyi şu aralar takip etmesemde Finali izleyeceğim...
Burak Özdemir/FF
Anlatmak istediğimi anlamışsınızdır biraz.Dizi gayet iyi giderken bozulmaya başladı.Hayranları bırakmadılar diziyi bu gerçek.Ama dizi pekte iyiye doğru gitmiyordu.
Benim için efsanedir kavak yelleri.Her ne kadar sonradan beğenmesemde.Bir zamanlar Deniz'le Mine ne zaman birlikte olacaklar diye sabırsızlandığım günleri hatırlıyorumda ; şimdi bakıyorum Çocukları olmuş ve küçük yeğenimle aynı yaşta.
Her ne kadar diziyi şu aralar takip etmesemde Finali izleyeceğim...
Burak Özdemir/FF
Son düzenleme: