Kavak Yelleri Bitiyor !

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Kanal D’nin sevilen gençlik dizisi ‘Kavak Yelleri’nin oyuncuları ve set ekibi, önceki gece tam kadro eğlencedeydi.

Pasta kesip göbek atan ekipten Dağhan Külegeç, “Yeni sezonda dizimiz büyük ihtimalle yayınlanmayacak” diyerek hayranları üzen haberi verdi.

Keşke bitmeseydi demek isterdim eski bir hayranı olarak ama bu haline katlanamadığım için iyi ki bitiyor diyorum...

Aslında kavak yelleri ilk 36 bölümüyle beni en çok etkileyen,en sevdiğim dizidir,günün birinde Yiğit Güralp doğru yapım şirketiyle,doğru yönetmenle bir gençlik dizisi daha yazar umarım...

İnşallah Bitmez Saat Değisikliği yapılır ins Çok İyi Bir Dizi Türk Dizileri Arasında Kavak Yelleri Kurtlar Vadisi İkisi Beni İlgilendiriyor Açıkcası

Dizinin sadece ilk sezonuna felan baktim, ondan sonra battirdilar diziyi... Ama iyi olucak bitecegi, cünkü herseyi tadinda birakmak lazim. Bence dizi 165/166/167/168. bölümde bitecektir.. ve Kavak Yelleri sayfasida kapanacaktir:)!

Bence artık bitmeli.Zaten reytingleri harika değil.Gelen geçen birbiriyle sevgili oldu zaten