Katy Perry, Taylor Swift Rekabetinde Kazanan Taylor!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,385
Puanı
1,060
Katy Perry, Taylor Swift Rekabetinde Kazanan Taylor!

5453e371b8745bb1768024f5_taylor-swift-katy-perry-150x150.jpg

Ünlü video paylaşım portalı Vevo'da Prism artık en çok izlenen albüm değil.

2013 yılında piyasaya sürülen Katy Perry'nin Prism albümü Vevo'da en çok izlenen albüm özelliğini yitirdi. Roar, Dark Horse gibi 1 milyar izleyiciye ulaşmış ve Unconditionally, Birtday gibi çok beğenilen iki şarkıyı bünyesinde barındıran Prism'i Taylor Swift'in 1989 albümü devirdi. Blank Space, Shake It Off, Bad Blood gibi 2015'e damga vuran şarkılardan oluşan albüm toplamda 3 milyar izlenmeye ulaştı ve Taylor Swift, Katy Perry'den en çok izlenen albüm özelliğini aldı.

Bu olay Taylor Swift ve Katy Perry'nin rekabetinde bir cephe daha açıldı mı diye düşündürürken, Kısa zaman önce Vevo'da en çok tıklanan isim konusunda da Taylor Swift Katy Perry'yi geçerek 2. sıraya yerleşti. 7.1 Milyar kez izlenen Rihanna'nın en çok tıklanan isim olduğu listede Taylor Swift 200 milyonluk bir fark bile oluşturdu.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

İkisini de severim ama aralarında rekabet varmış onu geçenlerde öğrendim. Sanırım birbirlerini sevmiyorlar :)

Taylor biraz gıcık birine benziyor. Herkesle kavga ediyor biraz itici. Zaten Riri'den sevmiyor onu.:F
Katy bence de daha sempatik ama müzik kariyeri bakımından bence Taylor 1 adım öne geçti bile.:(
Şuan albümü Katy Perry'e göre daha yeni olduğu için öyle aslında. Katy Perry yeni bir albüm yapsa tekrar rekabet olur. Eminim hazırlanıyordur yeni bir albüm. :) Aynı zamanda Lady Gaga ve Rihanna da ortalığı fazla boş bıraktı. O yüzden Taylor Swift bu kadar yükseldi. :)

Şuan albümü Katy Perry'e göre daha yeni olduğu için öyle aslında. Katy Perry yeni bir albüm yapsa tekrar rekabet olur. Eminim hazırlanıyordur yeni bir albüm. :) Aynı zamanda Lady Gaga ve Rihanna da ortalığı fazla boş bıraktı. O yüzden Taylor Swift bu kadar yükseldi. :)
Bence de. Ben 1 yıl bekledim MS için belki yeni şarkı çıkar diye çıkarmadı. Çıkarsa geçer kesinlikle. :ok:

Bu konuyu hiç sevmedim.:T: :bilmem:

Uzun zamandır aklımdaydı açayım dedim.:F Bende gıcık olmaya başladım bu kadına ama açmak gerekliydi.:A

Son yıllarda youtube'da belli bir coşmada var. Onunda etkisiyle böyle parladı. Katy kesinlikle bir tane albüm çıkarsa yer bunu.:F
Rihanna R8'i çıkarsa ki çıkacak gibi görünmüyor bence de biraz havası söner bence de. BBHMM'ye düzgü bir klip çekeydi Riri şuan oda ilgi görürdü. Bir darbe olurdu en azından.:(
Gaga'nın son albümü hüsran oldu. Yenisi için daha sıkı çalışmalı.

Uzun zamandır aklımdaydı açayım dedim.:F Bende gıcık olmaya başladım bu kadına ama açmak gerekliydi.:A

Son yıllarda youtube'da belli bir coşmada var. Onunda etkisiyle böyle parladı. Katy kesinlikle bir tane albüm çıkarsa yer bunu.:F
Rihanna R8'i çıkarsa ki çıkacak gibi görünmüyor bence de biraz havası söner bence de. BBHMM'ye düzgü bir klip çekeydi Riri şuan oda ilgi görürdü. Bir darbe olurdu en azından.:(
Tamda MS başlamışken açman tesadüf olmuş.🙄 :D

Lady Gaga birde farklı bir tarz deniyordu en son yaşlıbir adamla düet falan yapıyordu. Sesi çok uyuyordu o şarkılara ama bu sayede dip yaptı resmen. (popülerlikte) Eskiden sadece Kary Perry , Rihanna , Lady Gaga ve Beyonce vardı. Şimdi çoğu meydanı boş bırakınca böyle durumlar çıktı :D BBHMM'yin klibi herkes tarafından izlenebilseydi büyük etki yaratırdı ama +18 olunca çok ilgi görmedi :)

avril lavigne diyorum ben başakda birşey demiyorum en sempatik duyduğum yabancı kadın şarkıcıdır diğerlerinden avril kadar haz edemiyorum
:F:F:F

Tamda MS başlamışken açman tesadüf olmuş.🙄 :D

Açmasamıydım haberi.:( Albüm rekoruda gelince açmam gerekti.ss

Lady Gaga birde farklı bir tarz deniyordu en son yaşlıbir adamla düet falan yapıyordu. Sesi çok uyuyordu o şarkılara ama bu sayede dip yaptı resmen. (popülerlikte) Eskiden sadece Kary Perry , Rihanna , Lady Gaga ve Beyonce vardı. Şimdi çoğu meydanı boş bırakınca böyle durumlar çıktı :D BBHMM'yin klibi herkes tarafından izlenebilseydi büyük etki yaratırdı ama +18 olunca çok ilgi görmedi :)

Katy'den hiç albüm hazırlığı duymadım ama çalışıyordur mutlaka. 2016 umarım böyle geçmez.:D Hepsi sahalara geri dönsün. Beyonce'unda son albümü pek iş görmedi. Grinin Elli Tonu için yazdığı şarkılar bile ilgi görmedi.:( Ben Kesha'yı çok beğeniyorum. Çok böyle rekabet ortalarında yok ama belli bir sükse yaratıyor şarkıları.
BBHMM konusunda herkes aynı fikirdi. Ama oda eski menejerine yazdığı için şarkıyı, böyle değişik bir klip çekti muhtemelen. Hiç harcancak şarkı değil ama neyse.:(

avril lavigne diyorum ben başakda birşey demiyorum en sempatik duyduğum yabancı kadın şarkıcıdır diğerlerinden avril kadar haz edemiyorum
:F:F:F

O bodurumu beğendin bir.:F Katy çok sempatik biridir bence Katy de.:Z