Katy Perry-Taylor Swift Kavgası Devam Ediyor!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061

Dansçı krizi ile başlayan daha sonra şarkı göndermeleri ile devam eden Katy-Taylor kavgası devam ediyor. 1989 Albümü ile başarıdan başarıya koşan Taylor Swift, geçtiğimiz yıllarda ''Bad Blood'' şarkısı ile Katy Perry'i hedef alarak ağır göndermeler yapmıştı.

Katy Perry ise geçtiğimiz ay yeni albümünden Swish Swish şarkısını Nicki Minaj ile düet yaparak cevap vermişti.Özellikle bazı sözleri ile Taylor'a dokunduran şarkı medyada geniş yer bulmuştu.

Bunun üzerine Taylor Swift'de daha önceden eleştirdiği Spotify'e şarkılarına geri yükledi ama bir farkla, Katy Perry'nin 9 Haziranda Spotify'de çıkacak olan yeni albümünü ile aynı güne denk getirerek şarkılarını Spotify'e tekrar geri dönmüştü.

Son olarak Taylor Swift'in geçen yıl terk ettiği eski sevgilisi Calvin Harris yeni albümünde Katy Perry'i de yer verdi. ''Feels'' şarkısında eşilik eden ve klipte oynayan Katy Perry böylece yeni hamlesini yapmıştı.

Şimdilik sessizliğe bürünen Taylor Swift'in bakalım yeni hamlesi ne olacak.

Katy = Hande Yener
Taylor = Demet Akalın

Bişey demedim aslında Hande esmer, Demet sarımsı olduğu için öyle bi karşılaştırma yaptım.
Bunlar biraz daha asil kavga ediyorlar bizimkiler gibi mahalle ağzı değil.

Taylorın şu hareketlerini sevmiyorum. Katy fazla sustu buna zaten neyse ki göndermeler yapıyor..

Bunlar biraz daha asil kavga ediyorlar bizimkiler gibi mahalle ağzı değil.

Taylorın şu hareketlerini sevmiyorum. Katy fazla sustu buna zaten neyse ki göndermeler yapıyor..
Mahalle ağzı yapan Demet Akalın, Hande çok cool cevaplar veriyor bence.

ortalık bu kadına kalmıştı bence katy in tekrar albümle dönmesini çekememiş görünüyor at koşturuyordu
Sorma ya bir ara bunun şarkıları hep piyasadaydı.
Bu kızda tam dengesiz birisi ile kavga edince hemen ona şarkılı gönderme yapıyor kaç kişiye öyle göndermeli şarkı yaptı.

İkisi de prim kasıyor başka yaptıkları bi şey yok.
Katy albüm çıkar çıkmaz Taylor ile ilgili iyi sözler söyleyip tatlı kızı oynadı ama yaptığı şarkılar hareketler hep dokundurucuydu. Açıkçası sinsi davrandı. Taylor ise iTunes'de yaptığı indirim Spotify'e geri dönmesi falan oda gururlu kızı oynadı hemde alttan alttan verdi odunu oda ekmeğini yedi falan filan. Danışıklı dövüş bu.

Arap bi sevgili yapmış
Bu mesajtan sonra karşı hamle olarak konuyu aç

Bunlar niye kavga etmişler umut sen bilirsin dansçı krizi diyor Katy Taylor un dansçısınımı almış

Bunlar niye kavga etmişler umut sen bilirsin dansçı krizi diyor Katy Taylor un dansçısınımı almış

Baktılar şarkıları iz yapmıyor prodüktör sallama bi kavga uydurdu bu ikisine bunlarda prestij için kavga ediyorlar. Zaten aynı prodüktör youtube izlenmeleride şişirme.

Baktılar şarkıları iz yapmıyor prodüktör sallama bi kavga uydurdu bu ikisine bunlarda prestij için kavga ediyorlar. Zaten aynı prodüktör youtube izlenmeleride şişirme.

bak ya nelerde diyor Taylor dinlemedim de hiç Katy Perry in şarkıları güzeldir ya